• Genel

Yenişehir Belediyesi'nden 7000 kişiye ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü 06 yaş ve üzeri çocuk, genç, kadın, yaşlı ve özel gereksinimli vatandaşlar ile Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi (DOSB) çalışanlarına yönelik olarak ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti veriyor.
Yenişehir Belediyesi'nden 7000 kişiye ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti
Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Yenişehir Belediyesi Hizmet Binası, İkinci Bahar Millet Kıraathanesi ve Engelsiz Yaşam Merkezi’nde 06 yaş ve üzeri çocuk, genç, kadın, yaşlı ve özel gereksinimli vatandaşlar ve Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (DOSB) Tekstil Atölyeleri çalışanlarıyla birlikte şimdiye kadar yaklaşık 7.000 vatandaşa hem psikolojik danışmanlık hizmeti verdi hem de seminerler düzenledi.

Yenişehir Kaymakamı ve Yenişehir Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci’nin talimatları ile hizmete başlayan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nde görevli Psikolog Özge Aycan bu konuyla ilgili yaptığı konuşmada, ‘’Yenişehir Belediyesi olarak bireylerimizin iyi bir ruh hâlinde olmalarını önemsiyoruz. Bu nedenle böyle bir hizmeti vermeye başladık. Bu hizmeti vermekteki amacımız çocuk, ergen ve yetişkin bireylerin günlük yaşamda karşılaştıkları durum ve uyum sorunlarıyla baş etmelerine yardımcı olabilmek ve yaşadıkları psikolojik sorunların üstesinden gelebilmelerini sağlamaktır. Bir birey için psikolojik danışmanlık hizmeti almak hayatı doğru bir şekilde anlaması ve bu doğrultuda karar verip adım atması için oldukça önem arz etmektedir. Bu doğrultuda da bizlere ulaşan 06 yaş ve üzeri çocuk, genç, kadın, yaşlı ve özel gereksinimli vatandaşlarımızla belediyemizin Hizmet Binası’nda, İkinci Bahar Millet Kıraathanemizde ve Engelsiz Yaşam Merkezimizde bire bir görüşmeler yaptık. Ayrıca Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (DOSB) Tekstil Atölyelerindeki çalışanlar da dâhil olmak üzere şimdiye kadar yaklaşık 7.000 vatandaşımıza hem psikolojik danışmanlık hizmeti verdik hem de seminerler düzenledik.'' diye belirtti.
Yorum Yazın