TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 35.06
  • Altın 2325.486
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Vali Karaloğlu'ndan, Organize Sanayi Bölgesine ziyaret

Diyarbakır’ın gelişimine yönelik yaptığı çalışmalara tüm hızıyla devam eden Vali Münir Karaloğlu, Müteşebbis Heyeti toplantısına katılmak üzere gittiği Organize Sanayi Bölgesinde yer alan fabrikalarda incelemelerde bulundu.
Vali Karaloğlu'ndan, Organize Sanayi Bölgesine ziyaret
MEHMET ASLAN - Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleştirilen Müteşebbis Heyeti toplantısı öncesi Karaloğlu, yapılan çalışmaları yerinde görmek üzere bölgede faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti.

İlk ziyaretini galvaniz üzerine üretim yapılan bir fabrikaya gerçekleştiren Karaloğlu, incelemelerinde yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Burada işçilerle birlikte kaynak makinesiyle kaynak yapan Karaloğlu’na yetkililerce isminin yazılı olduğu ve galvanizden hazırlanmış bir plaket hediye edildi.

Daha sonra bir tekstil fabrikasını ziyaret eden Karaloğlu, üretim sahasında incelemelerde bulundu. Üretimle ilgili yetikililerden detaylı bilgiler alan Vali Karaloğlu, öğle yemeğini fabrikada çalışan işçilerle beraber yedi.

İncelemelerinin ardından Müteşebbis Heyeti toplantısına geçen Karaloğlu, OSB'deki sanayicilerin sorunlarını dinleyerek, üretim, yeni yatırımlar, ihracat ve genişleme alanı hakkında OSB yetkililerinden bilgi aldı.

Vali Karaloğlu, Organize Sanayi Bölgesinin şehrin kalkınması ve gelişmesinde oynadığı rol, sağladığı istihdam, yaptığı çalışmalar ve üretilen çıktılar ile önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yaparak, tedarik ve üretim süreci hakkında yetkililerle istişarelerde bulundu.

Karaloğlu, özellikle ARGE çalışmalarının üzerinde durulmasını ve bu alanda yapılacak çalışmalara önem verilmesini tavsiye etti.
Yorum Yazın