TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 35.003
  • Altın 2324.829
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Vali Karaloğlu'ndan Organize Sanayi Bölgesi ziyareti

Vali Münir Karaloğlu, Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren fabrikalarda incelemelerde bulundu.
Vali Karaloğlu'ndan Organize Sanayi Bölgesi ziyareti
Mehmet Aslan - Diyarbakır’ın gelişimine yönelik yaptığı çalışmalara tüm hızıyla devam eden Vali Karaloğlu, kentin sanayi kuruluşlarına yaptığı ziyaret ve incelemelerini ara vermeden sürdürüyor.

Vali Yardımcıları Zerrin Çay Beşikci ve Ömer Coşkun ile OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan’ın da yer aldığı OSB ziyaretinde, Yönetim Kurulu Üyeleri ile atılacak adımlar ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantının ardından yapılan çalışmaları yerinde görmek üzere bölgede faaliyet gösteren fabrikalarda incelemelerde bulunan Karaloğlu, Kadayıfçı Hacı Levent, MNC Genç Mobilya, Meya Tohum ve Sor Plastik Fabrikalarını ziyaret etti.

Karaloğlu, fabrikaların üretim alanlarını tek tek kontrol ederek yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Öğle yemeğinde Kadayifçı Hacı Levent Fabrikası çalışanlarıyla bir araya gelen Karaloğlu, çalışanlara işlerinde kolaylıklar diledi.

Organize Sanayi Bölgesinin şehrin kalkınması ve gelişmesinde sağladığı istihdam, yaptığı çalışmalar ve üretilen çıktılar ile önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yapan Vali Karaloğlu, tedarik ve üretim süreci hakkında yetkililerle istişarelerde bulundu
Yorum Yazın