TİC Holding Header
  • USD 32.345
  • EUR 35.117
  • Altın 2306.02
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Vali Karaloğlu başarılı trafik personelini ödüllendirdi

Vali Münir Karaloğlu, Karayolu Trafik Haftası münasebetiyle görevini üstün başarıyla icra eden polis ve jandarma trafik personeline Başarı Belgesi takdim etti.
Vali Karaloğlu başarılı trafik personelini ödüllendirdi
Mehmet Aslan - Valilik makamında gerçekleşen takdim töreninde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem ve İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Emniyet ve Jandarma Trafik Şube Müdürleri ile başarılı personeller yer aldı.

Törende, ülkemizin en köklü iki kurumu olan Emniyet ve Jandarma Teşkilatlarının, asayişten, terörle mücadeleye, organize suçlardan, trafiğe kadar her alanda hizmet sunduğunu söyleyen Vali Karaloğlu, vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması, huzur ve güvenliği için 24 saat denetimlerini ve görevlerini sürdürdüklerini belirtti.

Trafik Güvenliğini Çok Önemsiyoruz
Sürekli büyüyen ve gelişen bir şehir olan Diyarbakır’da trafiği çok önemsediklerinin altını çizen Vali Karaoğlu, trafik güvenliğine yönelik “Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük, “Yayalar Kırmızı Çizgimizdir” mottosuyla çok önemli uygulamaların hayata geçirildiğini vurguladı. Karaloğlu, bu süreçte her zaman görevi başında olan ve görevlerini üstün başarıyla icra eden Emniyet ve Jandarma trafik ekiplerini tebrik ederek bundan sonraki çalışmalarının da aynı titizlikle devam etmesini istedi.

Vali Karaloğlu, “Karayolu Trafik Haftası” kapsamında çalışmalarında üstün başarı ve gayret gösteren Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Selçuk, Komiser Yardımcısı Ali Örten ile Polis Memuru Sedat Ertem’e Başarı Belgesi takdim ederken tüm Emniyet ve Jandarma personelini de çalışmalarından ve özverilerinden dolayı tebrik etti.
Yorum Yazın