TİC Holding Header
  • USD 32.389
  • EUR 35.434
  • Altın 2322.704
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

TİGAD'ın 2. durağı Kapuzbaşı Şelalesi

İnternet Gazeteciliğinin Ekim ayındaki kanun değişikliği ile resmen tanınmasının ardından TİGAD, önemli bir buluşmaya imza attı. Kayseri’de Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliğinde Yeni Nesil Gazetecilik Konferansı ve TİGAD İl Temsilcileri İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Konferans ve toplantıyı takip eden iki gün boyunca TİGAD heyeti Kayseri’yi gezdi. Gezi kapsamında Kayseri ve ülkemiz için büyük önemi olan Kapuzbaşı Şelalesi ikinci duraktı.
TİGAD'ın 2. durağı Kapuzbaşı Şelalesi
İrfan Salcı - TİGAD heyeti Soğanlı Vadisi’nin ardından, Dünya’nın en yüksek 2. Şelalesi olan Kapuzbaşı’nı ziyaret etti. Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya ile birlikte Kayseri’nin en önemli doğa turizmi merkezlerinden Kapuzbaşı’nı gezme fırsatı bulan TİGAD Heyeti üyeleri Başkan Öztürk ile Kaymakam Kaya’ya teşekkürlerini ilettiler.

Türkiye’nin birçok farklı ilinden Kayseri’ye gelen TİGAD İl Temsilcileri Kapuzbaşı’nın eşsiz güzelliğini doyasıya deneyimlediler. Gezinin ardından düzenlenen akşam yemeğinde de Yahyalı Belediye Başkanı ve Kaymakamı heyetle birlikteydi.

Gece Yahyalı’da konaklayan TİGAD İl Temsilcileri, istişare toplantısı gerçekleştirdiler. Yasal düzenlemeyle birlikte internet gazeteciliği konusunda TİGAD olarak yönetmeliklerin hazırlanması sürecinde neler yapılabileceği ve yapılması gerektiği konularında görüşlerini paylaştılar. TİGAD çatısı altında internet gazeteciliğinin gelişimi noktasında yapılabilecek işbirlikleri, önümüzdeki dönem dernek faaliyetleri konularında değerlendirmelerde bulundular. Programın 3. gününe Zamantı Nehri’nin şırıltılarıyla başlayan TİGAD heyeti Yahyalı’ya veda etti.
Yorum Yazın