TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.985
  • Altın 2324.875
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

SMA hastası Arden Ömer yardım bekliyor

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde yaşayan ve 2,5 aylık iken SMA TİP 1 teşhisi konulan Arden Ömer ‘in ailesi, valilik onayıyla başlattıkları yardım kampanyasıyla hayırseverlerden destek bekliyor. 
SMA hastası Arden Ömer yardım bekliyor
Şuan 10 aylık olmasına rağmen kas ve kemiklerinin eridiği Arden 4 kğ ağırlığında. Emme ve yutkunma kasını kaybeden Arden, Burnundan midesine kadar uzanan NG hortumuyla beslenmeye çalışıyor.

Arden’in sağlığına kavuşabilmesi için yurtdışında bulunan zolgensman gen tedavisine ihtiyaç duyuluyor. Tedavisi için gerekli parayı karşılayamaz durumda olan Arsen’in ailesi valilik onayıyla başlattıkları yardım kampanyasıyla hayırseverlerden destek bekliyor.

OĞLUM ANNE SÜTÜNÜN TADINI ALAMADI”
Çocuğunun hergün gözünün önünde eridiğine dayanamadığını söyleyen Arden Ömer ‘in Annesi, “Oğlum Arden Ömer bizim İlk göz ağrımız 10 aylık SMA TİP 1 ÖLÜMCÜL KAS HASTASI 2 buçuk aylıkken teşhis kondu. Şuan 10 aylık olmasına rağmen hem kasları hem kemikleri eridiği için sadece 4 kg emme ve yutkunma kasını kaybettiği için burundan midesine kadar uzanan NG denen bir hortum ile besleniyor anne sütünün tadını alamadi 10 aylık olmasına rağmen suyun bile tadını bilmiyor benim yavrum emeklemesi gerektiği aylarda boynunu dahi tutamiyor ve kendisinden büyük onlarca cihazla yaşıyor burnundaki hortumdan dolayı yeterli besin alamadığı için peg(mide tüpü) açılması gerekiyor ama Arden Ömer çok zayıf olduğu için bünyesi ameliyatı kaldıramaz dediler evladım her geçen gün gözümün önünde eriyor bir anne olarak kendimi çok çaresiz ve yetersiz hissediyorum. Oğlumun yaşayabilmesi için yurtdışında bulunan ZOLGENSMA gen tedavisine ihtiyacı var ama tedavi karşılığında 1 milyon 825 bin dolar isteniyor bizden bizim bunu tek başımıza karşılamamiz imkansız oğlumun yaşayabilmesi için sizin desteğinize ihtiyacımiz var. Oğlumun yaşama umudu sizlersiniz bir anne olarak size yalvarırım oğlumu görmezden gelmeyin evladınizin bu durumda olduğunu düşünün lütfen yardım edin.”şeklinde konuştu.

DESTEK OLMAK İÇİN

Vodafone: ARDEN YAZ 9321’E GÖNDER

Türktelekom: ARDEN YAZ 3921’E GÖNDER

Turkcell: ARDEN YAZ 3921’E GÖNDER

İBAN: TR79 0001 5001 5800 7315 1410 97

ALICI: NAZLI BELER

Valilik izni

Yorum Yazın