TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.096
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Şerifoğluları'ndan 19 Ekim Muhtarlar Günü mesajı

Başkan Şerifoğluları'ndan 19 Ekim Muhtarlar Günü mesajı.
Şerifoğluları'ndan 19 Ekim Muhtarlar Günü mesajı
Mehmet Aslan - 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Başkan Şerifoğulları, mesajında şunları kaydetti:
“Muhtarlıklar, vatandaşın devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aktif rol oynayan, vatandaşların ihtiyaçlarını ve sorunlarını yetkili makamlara ileterek takibini yapan tarihi bir müessesedir.

Muhtarlarımız demokratik kültürümüzün gelişimi noktasında birer mihenk taşı konumundadırlar. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanması, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında olmazsa olmaz bir konuma sahiptirler. Yerel yönetimlerin ilk kademesinde bulunan ve demokratik kültürümüzün ilk halkası olan muhtarlarımız aynı zamanda bizlerin sahadaki gören gözü, işiten kulağıdır. Bizlerle birlikte adeta bir ekip ruhuyla hizmetin vatandaşlarımıza ulaşması noktasında birlikte yürüdüğümüz muhtarlarımız, her zaman çözüm ortağımızdır.

Hizmetin vatandaşa ulaşmasında adeta bir köprü görevinde bulunan muhtarlarımızla oluşturduğumuz güç birliğiyle, vatandaşlarımıza daha etkin ve kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz. Zira hizmet yolculuğumuzun olmazsa olmazı, çözüm ortağımız muhtarlarımızla ortak hedefimiz millete hizmettir.

Bu vesileyle ilimizde görev yapan tüm köy ve mahalle muhtarlarımıza en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyor, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum.”
Yorum Yazın