TİC Holding Header
  • USD 32.355
  • EUR 35.537
  • Altın 2325.737
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Şenol Yaşar: 'En büyük kazanımımız yetişmiş insan potansiyelimiz'

Pınarbaşı Belediyesi’nin 1989 yılında kurucu belediye başkanlığı görevini üstlenen merhum Tahir Pınar ve kuruluşundan itibaren ilçeye ve belediyeye hizmet veren merhum belediye meclis üyeleri düzenlenen tören ile anıldı.
Şenol Yaşar: 'En büyük kazanımımız yetişmiş insan potansiyelimiz'
Pınarbaşı Belediyesi toplantı salonunda önceki dönem belediye başkanları Halil Sarımeşe ve Mehmet Yılmaz, kuruluşundan bugüne kadar görev yapan belediye meclis üyelerinin katılımıyla düzenlenen anma töreninde konuşan Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, “İlçemize büyük hizmetlerde bulunan merhum belediye başkanımız Tahir Pınar ve merhum belediye meclis üyelerimizi andık” dedi.

Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, ilçenin gelişimine katkı sunmak amacıyla daha önce görev alan yerel yöneticilerle istişare toplantısında bir araya gelen Başkan Yaşar, “Doğal güzelliklerimizin yanı sıra yetişmiş insan potansiyelimizin gücü en büyük kazanımımız. Bütüncül bir bakış açısıyla istişarelerimiz devam edecek.” dedi.

İstanbul’da sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve iş insanlarıyla düzenlen istişare toplantısının ardından Pınarbaşı’nda daha önce görev alan yerel yöneticilerle bir araya gelindiğini bildiren Başkan Şenol Yaşar, “İlçemizin gelişmesi için fikir birliğine çok önem veriyoruz. Pınarbaşı’nın dünya turizminde önemli bir potansiyeli var. Hedeflerimizi gerçekleştirmek geniş bir vizyon gerekli. Sürdürülebilir uygulamalar için Pınarbaşılı olan herkesin aidiyet duygusu hissetmesi önceliğimiz. Doğal güzelliklerimizin yanı sıra yetişmiş insan potansiyelimizin gücü en büyük kazanımımız” diye konuştu.

“BÜTÜNCÜL BİR BAKIŞ AÇISIYLA İSTİŞARELERİMİZ DEVAM EDECEK”
İstişare toplantılarının sıklıkla devam edeceğini ifade eden Şenol Yaşar şunları söyledi: “Toplantıya katılım sağlayan önceki dönem belediye başkanlarımız Halil Sarımeşe ve Mehmet Yılmaz ile çok değerli belediye meclis üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum. Pınarbaşı için birlikte hareket etmeyi ve çalışmayı sürdüreceğiz. Sivil toplum kuruşlarımız, iş insanlarımız, yerel yöneticilerimiz ve vatandaşlarımızla bütüncül bir bakış açısıyla istişarelerimiz devam edecek.”

AHDE VEFA
Programda ahirete irtihal eden eski ilçe yöneticilerinin anıldığını kaydeden Başkan Yaşar şöyle devam etti: “Pınarbaşı’mıza emek vermiş, değer katmış ve sayısız hizmette bulunmuş olan merhum kurucu belediye başkanımız Tahir Pınar ve belediye meclis üyelerimiz Eyüp Gök, Cemal Akkaya, Ahmet Tepe, Şaban Tekin, Ali Delikkaya, Satı Yıldırım, Aydın Civelek, Hakkı Akkaya, Hasan Somuncu, Şükrü Arslanca, İsmail Tepe ve İsmet Yılmaz’ı rahmet ve minnet ile anıyoruz. Biliyoruz ki, bütün ölümler erken, ayrılıklar zordur. Önemli olan o hayatı nasıl yaşadığımızdır. Bu anlamda bizlere düşen de onların aziz hatıralarını yaşatmaktır.”
Yorum Yazın