TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.119
  • Altın 2300.412
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'den Eyyübiyeli gençler için spor kompleksi

Türkiye’nin en genç nüfusa sahip şehirlerinin başında gelen Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, gençlere yönelik yatırım ve hizmetlerine her geçen gün artırarak devam ediyor. Başkan Beyazgül’ün üzerinde önemle durduğu projelerden biri olan Osmanlı Spor Kompleksinde çalışmalar hızla ilerliyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'den Eyyübiyeli gençler için spor kompleksi
Şanlıurfa’da gençlerin spor ve sosyal aktivitelerle zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün üstün gayretleri ve girişimleri neticesinde Osmanlı Mahallesinde Osmanlı Spor Kompleksinin inşaat çalışması hızla devam ediyor.

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa’da gençlerin spor ve sosyal aktivitelerle buluşmasını sağlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, gençliğe yatırım geleceğe yatırımdır diyerek Eyyübiye ilçesinde yapımı devam eden modern spor kompleksinin kısa sürede bitirilmesi için talimat verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından merkez Eyyübiye İlçesi Osmanlı Mahallesinde yapımına başlanılan Osmanlı Spor Kompleksinde Spor salonu, soyunma odaları, Mescit, Dart Odası, Bilgisayar odası, masa tenisi odası, Satranç odası ile idari hizmet odaları yer alacak.

Eyyübiye ilçesinde kazandırılacak olan kompleksi ile birlikte gençler, sportif aktivitelerle buluşacak. İnşaat çalışmasının hızla devam ettiği Osmanlı Spor Kompleksi en kısa sürede tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulacak.
Yorum Yazın