TİC Holding Header
  • USD 32.367
  • EUR 34.982
  • Altın 2324.301
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Resmi Gazete'nin internet sayfasında erişim sorunu

Resmi Gazete'nin internet sayfası 'çalışma yapıldığı' için erişime kapatıldı.
Resmi Gazete'nin internet sayfasında erişim sorunu
Resmi Gazete'nin internet sayfası https://www.resmigazete.gov.tr/ adresine gece yarısından itibaren erişim sağlanamıyor.

Web sitesinde "Sayfada Çalışma Yapılmaktadır" ibarelerinin yer aldığı görüldü.

İYİ Parti Ankara Milletvekili ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda; “Ben sizleri bugün cuma dolayısıyla bu gece saat 00.00’dan sonra teyakkuza davet ediyorum. Resmi Gazeteyi takip etmenizi tavsiye ediyorum. Bu gece bir şey olabilir. Olduğu zamanda Türk lirasının üzerinde nasıl daha fazla bir sıkıntının geleceğini görürsünüz” demişti. Yılmaz'ın açıklaması "Merkez Bankası Başkanının ya da Hazine ve Maliye Bakanının değişebileceği" ihtimallerini akıllara getirmiş, Yılmaz ise "Bu bir bilgi ve duyuma dayanmıyor var olan belirsizliklere vurgu yaptım" demişti.

Sayfanın Yılmaz'ın açıklaması sonrası oluşan yoğun trafik nedeniyle erişim sıkıntıları yaşadığı için bakıma alınmış olabileceği düşünülüyor.

AKŞENER'DEN TEPKİ
Öte yandan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Resmi Gazete'ye erişim sorunu nedeniyle tepkisini gösterdi.

Akşener sosyal medya hesabından “Gündüz huzur yok, gece huzur yok. Yazık değil mi bu güzel ülkeye? Günah değil mi bu cefakar millete?” diye sordu. “Ama kimse üzülmesin. Asla pes etmek yok” diyen Akşener, “Bu günler elbette geçecek. O sandık elbet gelecek, ve Türkiye İYİ olacak” ifadelerini kullandı.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak da Resmi Gazete’nin ekran görüntüsünü paylaşarak, “Bu ucube sistem, artık bir siteyi bile çalıştıramıyor” ifadeleriyle tepkisini gösterdi.
Yorum Yazın