TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.119
  • Altın 2300.412
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Milli Boks Antrenörlerinden Başhekim Prof. Dr. Ergül'e ziyaret

A Milli Boks Takımı Antrenörlerinden, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Ergül'e moral ziyareti gerçekleşti.
Milli Boks Antrenörlerinden Başhekim Prof. Dr. Ergül'e ziyaret
İrfan Salcı/Kastamonu - Boks denilince ilk akla gelen isim olan Milli Antrenör Yılmaz Kırkbeşoğlu ve A Milli Takım Antrenörlerinden Reymando Zamaro, Seyfullah Dumlupınar ve Volkan Sarı’dan oluşan ekip, başhekim Prof. Dr. Zafer Ergül’ü makamında ziyaret etti.

Heyet milli takımlar hakkında detaylı bilgiler verdikten sonra antrenör Kırkbeşoğlu, sporun bu zorlu dönemde faydalarına değinerek, “Tüm Dünya'da olduğu gibi ülkemizde de artan Covid-19 hastalığı döneminde, başta yaşlı nüfusumuz olmak üzere vatandaşlarımız risk altındadır. Bilim insanları, riski azaltmak için dengeli beslenme, kaliteli uyku ve düzenli egzersizi elzem olarak görmektedir. Bizim yıllardır yaptığımız/yaptırdığımız düzenli spor; depresyon ve anksiyeteyi azalttığı gibi vücudun bağışlığını da güçlendirmektedir” dedi.
Uzun yıllardır kıdemli bir antrenör olarak, gençlerin kişisel gelişimi, akademisyen, iş adamı, kariyer danışmanlarından seçtiği öncü ve sahasında otoriteli kişilerle sporcularının kalibresini yükseltmeyi hedeflediğini belirterek, sağlık çalışanlarının bu zorlu dönemde oldukça risk altında üst düzey çalışmalarından dolayı şükranlık duyduklarını ve teşekkürü bir borç bildiklerini belirten Kırkbeşoğlu, “Her zaman elimizden geldiği kadar yanınızda olduğumuzu biliniz. Sizlerin olması bizlere güç veriyor. Yaklaşık 10 aydır süre gelen Pandemide tüm sağlık çalışanlarımız ailesinden, sosyal yaşantısından feragat ederek Covid-19 belasıyla canla başla uğraşıyor. Onlara teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Başhekim Ergül ise A Milli Boks Takımı antrenörlerinin nazik ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını belirterek, heyetten aldığı bilgiyle Japonya’nın başkenti Tokyo yapılması planlanan 2021 Olimpiyatlarında ringe çıkarak ülkemizi temsil edecek olan boksörlere ve teknik heyetine şimdiden başarı temennilerini ileterek, kamp döneminde takımı ziyaret edeceğini belirtti.
Yorum Yazın