TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 35.06
  • Altın 2325.486
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Mardin Diplomasi Akademisi 5. Dönem başladı

Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezinin yürüttüğü Mardin Diplomasi Akademisi 5. Açılışı, Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Faruk Kaymakcı ve Mardin Valisi Mahmut Demirtaş’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.  
Mardin Diplomasi Akademisi 5. Dönem başladı
Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı Gençlik Merkezince, 20 Ekim-20 Kasım tarihi arasında Mardin Diplomasi Akademisi 5. Dönem başvuruları online üzerinden alındı. 81 ile açık olan programda Bakü, KKTC ve Avusturya gibi yurtdışından da başvuru yapıldı. 610 katılımcının başvuru yaptığı programda 144 lise 466 üniversite öğrencisi bulunuyor.  
 
Mardin Diplomasi Akademisi 5. Dönem açılış programı, Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Faruk Kaymakcı ve Mardin Valisi Mahmut Demirtaş ve öğrencilerin katılımlarıyla Gençlik Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
 
Açılışta bir sunum yapan Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Kaymakcı, Türkiye’nin Avrupa Birliği sürecini öğrencilerin katılımlarıyla değerlendirdi. Program soru-cevap kısmı ile son buldu.
 
Mardin Diplomasi Akademisi 4.Dönem programında başarılı olan öğrencilerin sertifikaları Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı ve Mardin Valisi Mahmut Demirtaş tarafından takdim edildi.
Yorum Yazın