TİC Holding Header
  • USD 32.325
  • EUR 35.085
  • Altın 2297.968
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Koç’tan saldırıya uğrayan Doktor Tanelçi’ye ziyaret

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç, geçtiğimiz gün Bir kadın hasta tarafından bıçaklı saldırıya uğrayarak, yaralanan Aile Hekimi Dr. Aziz Tanelçi’yi evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Sağlık çalışanlarına yönelik saldırıların pandemi süreciyle birlikte arttığına işaret eden Başkan Vekili Koç, saldırıların son bulması temennisinde bulundu.
Koç’tan saldırıya uğrayan Doktor Tanelçi’ye ziyaret
Mehmet Aslan - Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç, bir kadın hasta tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Lunapark Aile Sağlık Merkezi’nde görevli Dr. Aziz Tanelçi’yi evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç, Dr. Tanelçi’nin evine yaptığı ziyaret öncesi görev yaptığı Lunapark Aile Sağlık Merkezi’ni ziyaret etti.

Kayapınar İlçe Sağlık Müdürü Hidayet Bakaç’ın da katıldığı ziyarette Koç, Merkezdeki görevli hekimlerden, Dr. Tanelçi’ye yönelik gerçekleştirilen bıçaklı saldırıyı dinledi. Saldırı görüntülerini de izleyen Başkan Vekili Koç, Dr. Tanelçi’nin meslektaşlarına da geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Merkez ziyaretinin sonrası Koç, Dr. Aziz Tanelçi’nin evine geçti. Burada Dr. Tanelçi ve aile büyükleri tarafından karşılanan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Dr. Ünal Koç, beraberinde getirdiği çiçeği takdim etti.

Dr. Tanelçi, yaşadığı olayı bir kez daha anlatırken, Başkan Vekili Koç, bu tür saldırıların son bulması dileğinde bulunarak, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Yorum Yazın