TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 34.977
  • Altın 2324.132
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

KESK merkez yöneticileri, CHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti

Kısa süre önce bir basın açıklamasına katıldıkları için açığa alınan 4 kamu eğitim emekçisinin durumuna dikkat çekmek için Diyarbakır’a gelen KESK merkez yöneticileri, CHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. CHP İl Yöneticileri de Hazro ilçesinde yurttaşlarla bir araya geldi.
KESK merkez yöneticileri, CHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti
Diyarbakır’da düzenlenen bir basın açıklamasına katıldıkları için 4 gün gözaltında tutulan, serbest bırakıldıktan sonra da İl Milli Eğitim Müdürlüğü talebiyle, Valiliğin de olur kararıyla açığa alınan eğitim emekçileri Emine Akşahin, Velat Kaya, Serhat Kılıç ve Hasan Çıtrık’a destek vermek için kente gelen Kamu Emekçileri Konfederasyonu (KESK) merkez yöneticileri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığına da nezaket ziyaretinde bulundu.

KESK heyetinde yer alan KESK MYK üyesi Varol Öztorun, Eğitim Sen MYK üyesi Ahmet Karagöz, BTS Genel Başkanı Murat Oral, Tüm-Bel Sen Genel Sekreteri Yılmaz Yıldırımcı, ESM MYK Üyesi Hamit Cansever ve Diyarbakır KESK Şubeler Platformu bileşenleri, CHP İl Başkanı Abdullah Atik ile bir araya geldi. Heyet üyeleri, Atik ve CHP yöneticileri ile çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz, yoksulluk hakkında konuşan KESK heyeti, 17 Aralıkta Ankara‘da yapacakları demokrasi mitingi için de destek istedi. Heyet üyeleri ayrıca hatıra fotoğrafı da çekerek, il başkanlığından ayrıldı.

Öte yandan CHP Diyarbakır İl Yönetim Kurulu üyelerinden bir grup da Hazro ilçemizde bir dizi temas gerçekleştirdi. İl Yöneticileri Faysal Ali Efem, Mehmet Selim Fidancı, İbrahim Halil Nasıranlı ile Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Baysal, ilk olarak ilçe başkanlığında CHP İlçe Başkanı Turgut İncel ile görüştü. Yeni üyelikler ve sandık görevlilerinin atanması hakkında bilgi aldı. CHP’liler daha sonra ilçede esnafı da gezdi. Yurttaşlarla çay içip sohbet eden CHP’liler, sorunları dinleyip not altı.
Yorum Yazın