TİC Holding Header
  • USD 32.329
  • EUR 35.157
  • Altın 2302.146
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Kaymakam ve Belediye Başkanı Koç, yeni yıla güvenlik güçleri ve sağlık çalışanlarıyla girdi

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ünal Koç, ilçede yılbaşı gecesinin huzur ve güven içerisinde geçmesi için mesai yapan emniyet ve jandarma personelini ile sağlık çalışanlarını ziyaret etti.
Kaymakam ve Belediye Başkanı Koç, yeni yıla güvenlik güçleri ve sağlık çalışanlarıyla girdi
Mehmet Aslan - Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ünal Koç, yeni yıla huzur, mutluluk ve güven içerisinde girmesi için görevi başında olan Huzurevleri semtindeki İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Şehit Polis Alişan Polis Merkezi ve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Pirinçlik Jandarma Komutanlığında görev yapan personelleri görevi başında ziyaret ederek, özveri ve gayretle çalışan kolluk güçlerine teşekkür ederek yeni yıllarını kutladı.

Güvenlik güçleriyle bir araya gelen Kaymakam ve Belediye Başkanı Koç, ziyarette güvenlik güçleriyle sohbet etti. Güvenlik güçlerine kolaylıklar dileyen Başkan Koç, ilçenin huzur ve güvenliği için gece ve gündüz demeden görev başında olan polis ve askerlerin yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluklarla dolu bir yıl olması temennisinde bulundu.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ZİYARET
Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ünal Koç, Emniyet güçlerinin yanı sıra sağlık çalışanlarını da ziyaret etti. Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Kaymakam ve Belediye Başkanı Koç, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin ve Hastane Başhekimi Dr. Muhammed Asena ile birlikte hastanede görevli sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Başkan Koç, sağlık çalışanlarına ikramlarda bulunarak, fedakar çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarını teşekkür etti.
Yorum Yazın