TİC Holding Header
  • USD 32.354
  • EUR 35.154
  • Altın 2307.984
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Kastamonu Belediyesi 69 yeraltı çöp konteyneri kurulumunu gerçekleştirdi

Kastamonu Belediyesi, şehir merkezinde bulunan çöp konteynerlerini yeraltına almak için başlattığı çalışma çerçevesinde 69 yeraltı çöp konteynerinin kurulumunu gerçekleştirdi.
Kastamonu Belediyesi 69 yeraltı çöp konteyneri kurulumunu gerçekleştirdi
İrfan Salcı - Özellikle görüntü kirliliğinin ve çöp kokusunun önüne geçilmesi amaçlanan çalışma tüm hızıyla sürüyor. 2 bin 200 litre kapasiteli olan yeni konteynerler yer üstü klasik konteynerlere göre daha fazla çöp toplama kapasitesine sahip olmasına rağmen bazı vatandaşların konteyner dışına çöp bırakması yeniden görüntü kirliliğinin oluşmasına neden oluyor.

Belediye ekipleri çöplerin çöpe atılması ve molozların çöp konteynerine atılmaması hususunda hassasiyet bekliyor.

Kastamonu’nun her noktasında ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, “Klasik çöp konteynerlerinin çevresinde oluşan kirliliği ve kokuyu gidermek adına yer altı çöp konteynırı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada vatandaşlarımızdan isteğimiz çöpleri konteynerlerinin içine atmaları. Çevremizi hep birlikte temiz tutalım. Hep birlikte Türkiye’nin en temiz şehri unvanına yakışır bir tutum sergileyelim. Bu doğrultuda temizlik işleri çalışanlarımız yoğun mesai harcıyorlar. Hızla eksiklikleri gidermek adına çalışıyoruz ve bu doğrultuda da çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Yorum Yazın