TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 34.958
  • Altın 2324.222
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Karaloğlu: 'Sanat Sokağı kısa sürede hizmete girecek'

Vali Karaloğlu: vatandaşlarımızın talepleri başımız gözümüz üstüne Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, ülke genelinde pandemi nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çeviren Büyükşehir Belediyesi’nin Sanat Sokağı ve Yeniköy Mezarlığında yürüttüğü asfalt ve düzenleme çalışmalarını inceledi.
Karaloğlu: 'Sanat Sokağı kısa sürede hizmete girecek'
Diyarbakır / Mehmet Yasin ASLAN - Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, tüm Türkiye’de Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet alanlarında incelemelerde bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yapı Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’nın çalışma alanında gerçekleşen denetimlere Karaloğlu’na Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları eşlik etti.

‘Sanat Sokağı kısa sürede hizmete girecek’
Denetimlerine ilk olarak Yenişehir ilçesi Sanat Sokağı’nda başlayan Karaloğlu, yakın zamanda Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yenileme çalışmalarıyla ilgili yetkili personelden bilgi aldı. Sanat Sokağı’ndan Yeniköy Mezarlığı’na geçen Karaloğlu, burada yapımı devam eden sıcak asfalt serme ve parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi.

Yeniköy Mezarlığı’nı çamur manzaralarından kurtaracaklarını ve vatandaşların daha rahat bir ortamda kabristan ziyaretlerini gerçekleştireceğini ifade eden Karaloğlu, Diyarbakırlıların talepleri kendileri için çok önemli olduğunu bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Kentin çehresini değiştirmek ve güzelleştirmek adına Sanat Sokağı’nda A’dan Z’ye yenileme işlemlerinin devam ettiğini vurgulayan Karaloğlu, Yeniköy Mezarlığı ile Sanat Sokağı’ndaki çalışmaları sürede tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunacaklarını belirtti.

Karaloğlu asfalt çalışmasını yerinde inceledi
Sanat Sokağı ve Yeniköy Mezarlığı’ndan sonra kentin ulaşım aksı açısından oldukça önemli bir yere sahip olan Kayapınar ilçesinde yer alan Sipan Caddesi’ne geçen Karaloğlu, Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’nın sıcak asfalt serme çalışmasını yerinde inceledi. Burada serilen sıcak asfalt kalitesi, asfaltın kalınlığı ve çalışmaların ne zaman sona ereceğiyle ilgili teknik personelden kısa bir brifing alan Karaloğlu, emeklerinden dolayı personele teşekkür etti.
Yorum Yazın