TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.048
  • Altın 2280.745
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Günün özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;
Günün özeti

Bir günde yıktırılan cami 3 yıldır yapılmayı bekliyor
Silivri açıklarında 2019 yılında meydana gelen depremde hasar gören, bir süre sonra ekiplerce kontrollü olarak yıkılan Avcılar’daki Hacı Ahmet Tükenmez Camii 3 yıldır akıbetini bekliyor.

Hırsızlık yaptı, parmak izi kalmasın diye kapıyı sildi
Kayseri’de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 12 hırsızlık olayına karıştığı belirlenen 11 kişi yakalanırken, bir şüphelinin hırsızlık yaptıktan sonra yakalanmamak için parmak izini sildiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

....
Yunanlıların ölüme terk ettiği 73 düzensiz göçmen kurtarıldı, 6’sı hayatını kaybetti
Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında Yunanistan unsurları tarafından ölüme terk edilen 73 düzensiz göçmen kurtarılırken, 6 düzensiz göçmenin cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp olduğu tahmin edilen 2’si bebek toplam 5 düzensiz göçmeni arama çalışmaları devam ediyor.


......
Bir garip olay: Kaldırımda hareketsiz bekleyen kadın polisi alarma geçirdi
Beyoğlu’nda kimliği belirlenemeyen yabancı uyruklu bir kadın, polisi harekete geçirdi. Saatlerce kaldırımda hareketsiz bekleyen ve konuşmayan kadın, polis ekiplerinin tüm ikna çabalarına rağmen hiçbir tepki vermeyince kimliği belirlenmek üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

....
Otobüs şoförüyle otomobil sürücüsünün sopalı kavgasını vatandaşlar ayırdı
Bursa’da halk otobüsü sürücüsü ile otomobil şoförünün yol verme kavgasında, otomobil sürücüsü otobüsün önünü kesti, otobüs şoförü ise sopayla otomobil sürücüsünün üzerine yürüdü.

.....
Hindistan’da minibüs şarampole yuvarlandı: 11 ölü, 25 yaralı
Hindistan’ın Cemmu Keşmir bölgesinde minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu 11 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi de yaralandı.

....
Akaryakıt deposunda patlama: 17 yaralı
Libya’nın Sebha kentinde akaryakıt deposunda meydana gelen patlamada 17 kişi yaralandı.

....
California sokakları çamurla kaplandı
ABD’nin California eyaletinin Oak Glen kasabasında aşırı yağışların su baskınları ve heyelana yol açması sonucu sokaklar çamurla doldu. Bir kişi akıntıya kapılmaktan son anda kurtuldu.