TİC Holding Header
  • USD 32.395
  • EUR 35.082
  • Altın 2325.08
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Günün özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;
Günün özeti


Avrupa’ya geldikleri hayaliyle indiler, polise yakalandılar
Muğla’nın Marmaris ilçesinde Avrupa’ya geldiklerini zannederek hurda kamyonetinden inen 24 kaçak göçmen sokaklara dağıldı. Polis ekipleri tarafından yakalanan göçmenler Yabancılar Şubesi’ne götürülürken, 2 kişi "insan kaçakçılığı" suçundan gözaltına alındı.

....

Taksici ile kuryenin yumruklu kavgası kamerada: Kadının valizini yere atıp gitti
Kağıthane’de evinin önüne gelen genç kadın, takside ineceği esnada açtığı kapıya motosikletli kurye çarptı. Kurye ile kadın arasında başlayan tartışmaya taksici karışınca ortalık bir anda karıştı. Taksici ve kuryenin birbirine girdiği kavgayı, genç kadına dakikalarca ayırmaya çalıştı. Kavga sonucu yere düşerek bir süre oturan taksici, genç kadının valizini bagajdan yere atarak sokaktan uzaklaştı. Yaşananlar ise kameralara yansıdı.

......
Motosikletin önünü kaldırmaya çalışan kağıt toplayıcıları park halindeki araca çarptı; o anlar kamerada
Esenyurt’ta iki kağıt toplayıcı, motosikletle ön kaldırmaya çalışınca direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki araca çarptı. Kaza sonrasında araç sahibi ve mahalleli kağıt toplayıcıları darp ederken, yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

....
Kraliçe arı ortalığı karıştırdı
Bursa’da bir otelin kapısına kraliçe arıyı takip eden binlerce arı geldi. Bir anda sokağı istila eden arılar, vatandaşlara panik dolu anlar yaşattı. Arıların istilası ise kameralara yansıdı.

.....
Yangında kalbi duran köpeği itfaiyeciler hayata döndürdü
Meksika’da yangında kalbi duran köpek, itfaiye erlerinin yaptığı kalp masajı ve suni teneffüsle yeniden hayata döndü

....
Güney Kore şiddetli yağışlara teslim
Güney Kore’de etkili olan şiddetli yağışlar nedeniyle başkent Seul sokakları sele teslim oldu. Metro istasyonları da sular altında kalırken, en az 7 kişi hayatını kaybetti. 6 kişiden ise haber alınamıyor.

.....
Trump’ın Florida’daki evinde FBI araması
ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), eski ABD Başkanı Donald Trump’ın Florida’da yer alan Mar-A-Lago tatil köyündeki evini aradı.

....
Saniyeler içinde 2 milyon dolarlık mücevher çaldılar
ABD’nin New York kentinde hırsızlar, girdikleri kuyumcumdan 20 saniye içinde 2 milyon dolar değerindeki mücevherleri çalarak kayıplara karıştı.

....
Ukrayna’da Savunma Bakanı ve üst düzey yetkililere suikast girişimi önlendi
Ukrayna’da Rus suikast timi yakalandı. Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU) tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov ve Ukrayna ordusunda görevli üst düzey yetkililere suikast planlayan Rus suikast ekibinin yakalandığı aktarıldı.