TİC Holding Header
  • USD 32.332
  • EUR 35.072
  • Altın 2295.904
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Günün Özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;
Günün Özeti


Kuzey Marmara Otoyolu’nda nefes kesen uyuşturucu operasyonu: Tırda 88 kilo eroin ele geçirildi
Kuzey Marmara otobanında uyuşturucu kaçakçılarına yönelik bir tıra düzenlenen nefes kesen operasyonda 88 kilo 900 gram eroin ele geçirildi. Uyuşturucu sevkiyatı yapan tır sürücüsü gözaltına alındı.

....

Esenyurt’ta laf atma tartışmasında ortalık savaş alanına döndü
Esenyurt’ta bir iş yerinin çıkışında başlayan laf atma tartışması kavgaya dönüştü. İki grubun birbirine sopa ve kalaslarla saldırdığı olayda ortalık savaş alanına dönerken o anlar ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
......

Fatih’te düğün magandaları alt geçidi trafiğe kapatıp halay çekti
Fatih’te düğün konvoyu Topkapı alt geçidi trafiğe kapatıp halay çekti. Araç sürücülerinin düğün magandalarına tepki gösterdiği o anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

....
Gençlerin uçan tekmeli kavgası kamerada
Esenyurt’ta bir parkta iki grup arasında çıkan kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu. Çevredekiler olaya müdahale etmekte zorlanırken, bir kişi uçan tekmeyle düşürdüğü genci yerde tekmeledi. O anlar ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
....

Beyoğlu’nda yaralı gencin hastaneye bırakıldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı
İstanbul Beyoğlu’nda silahla karnından yaralanan bir genç, arkadaşları tarafından hastaneye bırakıldıktan sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Gencin hastane önüne bırakıldığı anlar ise kameralara yansıdı.
.....

Eli ayağına dolanan kadın sürücü birkaç metre gidemeden araca tosladı
Denizli’de önüne bindirdiği çocuk ile ilerlemek isteyen kadın motosiklet sürücüsü, birkaç metre hareket ettikten sonra duramayarak önündeki araca çarptı.

....

ABD’de silahlı saldırı: 1 ölü, 14 yaralı
ABD’nin Minnesota eyaletinde düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi de yaralandı.
....

Prag metrosuna sprey boyalı saldırı
Çekya’da yaklaşık 10 kişilik bir grup metronun vagonlarını sprey boyalarla boyarken, yolcular ile grup arasında kavga çıktı.
....

Eğriboz’u sel vurdu
Yunanistan’ın Eğriboz Adası’nda etkili olan şiddetli yağış beraberinde seli getirirken, sel nedeniyle altyapıda büyük hasar meydana geldi.