• Genel

Günün Özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;
 Günün Özeti


MİT’ten DEAŞ’a Suriye’de büyük darbe
DEAŞ terör örgütü mensubu olan ve kırmızı kategoride aranan, sözde “Türkiye vilayeti sorumlusu” Ebu Usame el Türki kod adlı Kasım Güler, MİT’in Suriye’de gerçekleştirdiği nefes kesen operasyonla yakalanıp, Türkiye’ye getirildi.

....

İstanbul’da şiddetli yağmur etkili oldu
İstanbul’da yetkililerini uyarılarının ardından aniden bastıran yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı.
......


ABD’de kimyasal madde üretilen tesisteki şiddetli patlama kamerada
ABD’nin Illinois eyaletinde kimyasal madde üretilen bir fabrikada çıkan yangın sırasında şiddetli patlama meydana geldi. O anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

.........

Dev çekirgeler bu kez Çatak’ta görüldü
Van’ın Çatak ilçesinin yüksek yamaçlarında sürü halinde görülen çalı çekirgelerinin ekili alanlara zarar vermesinden endişe ediliyor.

....

Narkotik operasyonu...Baskını gören 2 şüpheli damdan bahçeye atlayıp kaçmak isterken yakalandı
Adana’da torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti gerçekleştirilen operasyonla çok sayıda kişi yakalandı. Operasyonda sırasında oturduğu eve baskın yapıldığı fark eden 2 şüpheli bir bahçeye atlayarak kaçmaya çalıştı. Özel Harekat ve Narkotik polisi şüpheli şahısları kıskıvrak yakaladı.

.....

Otoparkta bir anda gaza bastı, binaya böyle çarptı
Şişli’de site otoparkına yanaşmaya çalışırken bir anda gaza basan yaşlı adam, otomobiliyle binaya çarptı. Korku dolu anlar güvenlik kameralarına yansırken, araçta mahsur kalan adam ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

.....
Yaralı doktor ile saldırgan arasındaki boğuşma kamerada
Kayseri’nin Develi ilçesinde Devlet Hastanesi’nde görevli bir doktor, bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Bacağından yaralanan doktorun yaralı halde saldırganı etkisiz hale getirmeye çalışması kameralarca kaydedildi.