TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.129
  • Altın 2306.832
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Günün özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;
Günün özeti


Başkent’te zincirleme trafik kazası: 4 ölü, 5 yaralı
Ankara-İstanbul otoyolunda 9 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 3’ü ağır 5 kişi yaralandı.
.........

İstanbul’da jandarmadan uyuşturucu tacirlerine büyük darbe
İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yasadışı yollarla temin ettikleri uyuşturucu maddeyi, Avrupa ülkelerine sevk etmeye çalışan T.Ç. ve S.Ç. isimli şüphelilerin kullandığı araca operasyon düzenlendi.
....

Yol verme kavgasında bıçaklar ve sopalar konuştu...O anlar kamerada
Bursa’da yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada 2 kişi, diğer araçta bulunan 2 şahsı bıçakla ve sopa ile yaraladı. Şüpheliler gözaltına alınırken, hastaneye kaldırılan 2 şahsın vücuduna yaklaşık 300 dikiş atıldı. Olay anı ise kameralara yansıdı.
....

Esenyurt’ta kılıçlı pompalı tüfekli kavga kan dondurdu
Esenyurt’ta 2 akraba aile arasında kılıçlı pompalı tüfekli kavgada bir kişi yaralanırken çok sayıda kişi gözaltına alındı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kavga edenleri bir kadının terlikle vurarak ayırmaya çalıştığı da görüldü.

....
Arkadaşa ‘dezenfektanlı çay’ şakası mahkemeye taşındı
Esenyurt’ta bir fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalışan kişi, arkadaşına ‘şaka olsun’ diye iki farklı günde çayına dezenfektan döktü. Güvenlik görevlisi M.Ç.’nin hastanelik olduğu şaka güvenlik kamerası tarafından da kaydedilirken konu mahkemeye taşındı.
....

ABD-Meksika sınırında insanlık dramı: Çocukları duvardan atıp kaçtılar
ABD-Meksika sınırında 3 ile 5 yaşındaki iki kız çocuğu, insan kaçakçıları tarafından metrelerce yükseklikteki duvardan ABD tarafına atıldı.
.....

Küçükçekmece’de pes dedirten hırsızlık
Küçükçekmece’de geçtiğimiz günlerde yaşanan hırsızlık bu kadarına da pes dedirtti. Yolda yürüyen kadın bir binanın bahçesinde bulunan paspası çalarak hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti.
......
Camide ayakkabıları çalınan adamdan hırsıza “ayakkabılı” mesaj
Kartal’da cuma namazını kılmak için camiye giren 79 yaşındaki adam, namazının ardından ayakkabılarını bıraktığı yerde bulamadı. Ayakkabılıkta bırakılan başka bir çift ayakkabının, kendi ayakkabılarını alan kişiye ait olduğunu anlayınca o ayakkabıları giyip evine gitti. Yaşlı adam, ayakkabılıktan aldığı ayakkabılara “Namaz çıkışı kafan dalgındı herhalde. Benim ayakkabıları giyip gitmişsin. Ayakkabıları yerine bırak, böyle yanlışlıklar olur” yazılı not ekleyerek, camideki ayakkabılığa geri bıraktı. Yaşlı adam şimdi camide çalınan ayakkabılarının yerine geri bırakılmasını bekliyor.

....
Dünya Bankası: Türkiye’ye 2021’de yüzde 5 büyüyecek
Dünya Bankası Türkiye’nin 2021 yılı büyüme tahminini artırdı. Konuyla ilgili açıklamada bölgenin en büyük ekonomilerinden olan Türkiye’nin güçlü bir şekilde toparlandığı kaydedildi.

-İHA-