TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.153
  • Altın 2294.427
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

GMG (Gün Medya Grup) ve Aygün ailesinden deprem desteği

Yaşanan deprem sonrası toplanan Aygün ailesi ve Gün Medya yönetimi AFAD'a deprem nedeni ile oradaki vatandaşlarımızın yaralarına bir nebzede olsa destek olmak üzere yardım kararı aldı.
GMG (Gün Medya Grup) ve Aygün ailesinden deprem desteği
Bu gece saat 04:17'de yaşanan deprem sonrasında Aygün ailesi ve Gün Medya yönetiminin acil toplantısında AFAD'a destek kararı alındı.

Alınan karar şu şekilde:
"Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizi etkileyen, 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrasında yaşanan gelişmeleri büyük üzüntü ile takip etmekteyiz.

Gerek basın gerek turizm ve diğer içerisinde bulunduğumuz sektörler dahilinde elimizden gelen desteği sürdürmeye devam etmekteyiz. Bu destekler haricinde Gün Medya ve iştirakleri, Aygün ailesinin tüm şirketleri ve aile fertlerinin şahsi tasarrufları olarak toplamda 10.000.000 TL yardım kararı aldık.

Aldığımız bu kararı bildirmemizin amacı ise imkanı olan tüm şirketleri ve vatandaşları kısaca herkesi harekete geçirmek ve desteğe teşvik etmektir. Zaman bir olma, destek olma zamanıdır."


Tüm vatandaşlarımızdan özellikle büyük şirketlerimizden aynı duyarlılığı bekliyoruz.

Destek olmak için AFAD'ın resmi sitesi:



NOT: İnternette AFAD adına birçok yardım düzenlenmekte. Yaşanan üzücü deprem sonrası AFAD kendi resmi hesaplarından hesap bilgilerini ve yardımcı olma yollarını paylaştı. Lütfen bu paylaşıma duyarlı olarak yaptığımız yardımların AFAD'a gittiğinden emin olalım ve ödeme yaparken hesap adını kontrol edelim.
Yorum Yazın
  • Ahmet kurukalıp
    Allah razı olsun herzaman ülkenin ne menfaatineyse onu yaptınız yine devlete destek ayağına taş degdirmessin guzel abim
  • Ertan Karaman
    Koca yürekli Abiciğim her zamanki ki kendinize yakışanı yapmışsınız .Allah razı olsun .