TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.984
  • Altın 2323.963
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Dicle Üniversitesi EAIE Barcelona'da

'32. EAIE (European Association for International Education) Yükseköğretim Fuarı ve Konferansı' bu yıl 13-16 Eylül 2022 tarihleri arasında İspanya'nın Barcelona şehrinde gerçekleştirildi.
Dicle Üniversitesi EAIE Barcelona'da
EAIE programının ilk gününde Girona Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Quim Salvi ile görüşen Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, kurumlar arası iş birliği imkânları ve her iki üniversitenin personel ve öğrencilerine yönelik ortak faaliyetler hakkında görüşmeler gerçekleştirdi.

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç ve Dış İlişkiler Ofisimizin ilgili personeli programın 2. ve. 3. günlerinde proje ortağı olduğumuz ve ortaklık geliştirmek istediğimiz dünyanın farklı coğrafyalarından yükseköğretim kurumları ile görüşmeler gerçekleştirdi. Türk yükseköğretim kurumlarının rektörleri ve Türk Ulusal Ajansı ile yapılan görüşmelerde üniversitemizde gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

İspanya programının son gününde Universidad Autonoma De Barcelona Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Maite Martin, Prof. Dr. Jose Francisco Perez ve Dış İlişkiler Direktörü Alberto Allepuz ile Erasmus Kapasite Geliştirme Projemiz kapsamında iş birliği ziyareti gerçekleştirildi. Dicle Üniversitesi ve Universidad Autonoma de Barcelona öncülüğünde başvuru yapılması planlanan Erasmus Kapasite Geliştirme (ECBHE) projesi ile ilgili detaylar görüşülerek proje başvurusu ile ilgili yol haritası netleştirildi.
Yorum Yazın