TİC Holding Header
  • USD 32.355
  • EUR 35.537
  • Altın 2325.737
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Büyükşehir'den Kanser Haftası'nda farkındalık çalışması

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, halkın kanser ve kanserden korunma konusunda farkındalığını artırmak için 1-7 Nisan 'Kanser Haftası' dolayısıyla kanserde erken tanı ve korunma yöntemleri konulu eğitim programı düzenledi.
Büyükşehir'den Kanser Haftası'nda farkındalık çalışması
Mehmet Aslan - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kanser Haftası’na yönelik eğitim programı Ahmet Yesevi Konferans Salonunda yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşın kanser ve kanserden korunma konusunda farkındalığını artırmak için, her yıl 1-7 Nisan tarihleri arasında ‘Kanser Haftası’ etkinlikleri düzenleyerek vatandaşları bilinçlendiriyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte organize edilen eğitim programıyla vatandaşları kanser konusunda bilgilendirdiklerini aktaran İl Sağlık Müdürlüğü Kanser biriminden Emel Yüce halkın kanser konusunda yeterli bilgiye sahip olmadığını belirterek amaçlarının bilinçlenmeyi sağlamak olduğunu belirtti.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık Sosyal Daire Başkanlığı tarafından düzenlen ve eğitime katılan katılımcılar kanserde erken tanı ve tedavinin önemini bu tür eğitimlerle daha iyi anladıklarını ve gerekli tedbirleri aldıklarını belirterek programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Yorum Yazın