• Genel

Berge: Ramazan'ın bereketini hep birlikte yaşayalım

Yaklaşan mübarek ramazan ayı nedeniyle açıklama yapan Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VANESOB) Başkanı İsa Berge, işyerlerinin çalışma saatlerinin esnetilmesini istedi. 'Ramazan ayının bereketini hep birlikte yaşayalım' diyen Berge, herkesi maske, mesafe ve temizlik konusunda uyardı.
Berge: Ramazan'ın bereketini hep birlikte yaşayalım
İşte VANESOB Başkanı Berge'nin açıklamaları:

"İşyerlerinin çalışma saatleri esnetilmelidir"
"Başta yiyecek ve içeçecek sektörü olmak üzere tüm sektörlerde gerekli saat düzenlemeleri yapılmalıdır. Özellikle iftardan sonra bazı esnetilmelere gidilmelidir. Böylece bir nebze de olsa esnafımız rahat bir nefes alacaktır. Başta HES kodu ile giriş olmak üzere gerekli önlemler alınarak esnafımızın hizmet vermesi sağlanmalıdır."

"Ramazan alışverişimizi yerel esnafımızdan yapalım"
"Ramazan alışverişimizi her zaman yanımızda olan zor gün dostu yerel esnafımızdan yapalım. Ramazan bereketine bereket katmanın ve esnafımızın yüzünü güldürmenin tam zamanıdır."

"Sağlıklı Van güçlü esnaf için Van mavi kalsın"
"Sağlıklı Van güçlü esnaf için, Van mavi kalsın diyoruz. Lütfen tüm kurallara titizlikle uyalım. Ancak bu şekilde hepimiz rahat bir nefes alabiliriz. Van ekonomisinin can damarı olan esnaf ve sanatkarımızın ayakta kalabilmesi, şehrimiz için çok çok önemlidir."

"Ramazan geleneklerini sürdürelim"
"Bir ramazan ayını daha bereketi ile karşılamanın sevinci içerisindeyiz. Sağlıklı ve huzurlu bir ramazan için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız. Süregelen ramazan geleneklerini devam ettirebilmemiz için hepimizin koronavirüs kurallarına uyması gerekiyor."

"Hayırlı ramazanlar diliyorum"
"Herkese hayırlı bir ramazan ayı diliyorum. Tüm ruhumuzla ramazan iklimini yaşayacağımız bir ramazan ayı diliyorum. Allah hepimizi mübarek ramazan bayramına kavuştursun."
Yorum Yazın