TİC Holding Header
  • USD 32.346
  • EUR 35.132
  • Altın 2306.967
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Başkan Beşikçi belediye binasına bisikletle geldi

Başkan Beşikci, hareketli yaşama destek vermek için belediye binasına bisikletle geldi.
Başkan Beşikçi belediye binasına bisikletle geldi
Mehmet Aslan - Yenişehir Belediyesi tarafından Avrupa Hareketlilik haftası kapsamında, hareketli yaşama destek vermek için düzenlenen “Minik Pedallar” etkinliğinin son gününde Başkan Beşikci, bisiklet kullandı.

Avrupa Hareketlilik Haftası’nın Herkes İçin Sıfır Emisyonlu Hareketlilik temasıyla hayata geçirdiği etkinliğe “Minik Pedallar” adıyla dahil olan Yenişehir Belediyesi’nin bugünkü etkinliğinde Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, belediye hizmet binasına bisikletle geldi.

Sabah erken saatlerde evinin önünden bisikletiyle hareket eden Başkan Beşikci, belediye hizmet binasına kadar sıfır emisyonlu hareketlilik projesine destek vermek için pedal çevirdi.

Etkinlikle ilgili açıklama yapan Beşikci, “16-22 Eylül tarihleri arasında Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Yenişehir İlçe Belediyesi olarak bir dizi program düzenledik. Bugün etkinliğimizin son günü. Avrupa otomobilsiz yaşam günü ve bir hafta boyunca devam eden etkinliklerimiz kapsamında sıfır emisyon sloganıyla çevreci ulaşım modellerini halkımız nezdinde duyarlılık oluşturarak teşvik etmeye çalıştık. Bugün de bizler, yönetici ve belediyede çalışan ekip arkadaşlarımızla beraber işyerimize bisikletlerimizle gelerek, çevreci bir hassasiyetin ve duyarlılığın oluşması noktasında katkı sağlama gayreti içerisinde olduk” dedi.

ARAÇ PARKIMIZI ELEKTRİKLİ ARAÇLARLA DONATTIK
Beşikci sözlerine, “Bizler bu çalışmaları Yenişehir Belediyesi olarak aslında çok daha önceden başlattık. Araç parkımızı elektrikli araçlarla donattık. Belediyemiz bünyesinde vatandaşlarımızın da ücretsiz bir şekilde yararlanabileceği elektrikli şarj istasyonu inşa ettik. Diyarbakırlı hemşehrilerimizi daha çevreci ve sürdürülebilir enerji kaynaklarıyla beslenen araçları kullanmaya özendirmeye çalıştık” şeklinde devam etti.

Başkan Beşikci’ye belediyenin önemli hizmetlerinden biri olan ve ücretsiz ulaşım imkanı sağlayan elektrikli araçlar ve cincerlı ekiplerin eşlik ettiği program belediye binasında son buldu.
Yorum Yazın