TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.048
  • Altın 2280.745
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Bağlar Belediyesi'nden semt pazarları açıklaması

Bağlar Belediyesi, ilçede bulunan semt pazarları konusuna yazılı açıklama yaparak açıklık getirdi.
Bağlar Belediyesi'nden semt pazarları açıklaması
Belediyenin açıklamasında, ilçe halkı ve pazarcı esnafının hakları korunarak kararlar alındığına dikkat çekilerek kadın ve erkek pazarcılar arasında yaşanan anlaşmazlığın belediyeden kaynaklanmadığı ifade edildi.

Açıklamada,”Belediyemiz sorunun çözümü noktasında 2019 yılından bu yana iyi niyetle ve çözüm eksenli olarak yoğun bir çaba ortaya koymaktadır. Belediyemiz tarafından, kadın ve erkek pazarcı esnafının haklarının yanı sıra ilçemizin ve pazarların kurulduğu semtlerdeki vatandaşlarımızın huzurunu gözetecek şekilde kararlar alınmıştır. Belediye meclisimizin aldığı karar doğrultusunda Pazar düzenlemesi yapılmaktadır.

Belediye Başkanımız sayın Hüseyin Beyoğlu ve belediyemizin yetkilileri ilk günden beri samimiyetle ve gayretle pazarcı esnafımızla görüşmeler yaparak tüm meşru taleplerinin karşılanması için üzerlerine düşeni yerine getirmişlerdir.

“Belediyemiz Halkın Menfaatini Gözeterek Kararlar Almaktadır”
Kadın ve erkek pazarcı esnafımız arasında yaşanan anlaşmazlıkların giderilmesi hususunda belediyemizce gerekli görüşmeler düzenli olarak yapılmakta olup bu noktada belediyemiz üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirmiştir ve getirmeye de devam etmektedir.

Zaman zaman yaşanan gerginlik ve anlaşmazlıkların belediyemizle bir ilgisi bulunmamaktadır. Belediyemiz öncelikle halkımızın,daha sonra da esnafımızın tüm hak ve hukukunu gözeterek hareket etmektedir. Belediye olarak tek amacımız, halkımızın ve pazarcı esnafımızın huzur içerisinde hareket edeceği bir ortam inşa etmek olup bugüne kadar bu yönde gerekli çalışmalar tarafımızca ayrım gözetilmeden yerine getirilmiştir. Değerli halkımız bundan müsterih olsun.” ifadelerine yer verildi.
Yorum Yazın