TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.98
  • Altın 2324.358
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Bağlar Belediyesinden, ihtiyaç sahibi öğrencilere ara tatil hediyesi

AK Partili Bağlar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ilçedeki dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarınını giydirmeye devam ediyor.
Bağlar Belediyesinden, ihtiyaç sahibi öğrencilere ara tatil hediyesi
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve eşi Dürdane Beyoğlu'nun katıldığı organizasyonla 53 öğrencinin daha giysi ihtiyaçları karşılayarak bedenleri ısıtıldı, yüzleri güldürüldü.

Bağlar'da minik bedenler ısınmaya, çocukların yüzü güldürülmeye devam ediliyor.

Belediye tarafından dar gelirli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulan giyim mağazasında yine belediyenin imkanları ve hayırseverlerin desteğiyle temin edilen giysilerle her ay yüzlerce çocuğun giyim ihtiyaçları karşılanıyor.

Ara tatil öncesinde 53 çocuğa giysi desteği sağlandı.

"Buraya Gelen Kimseyi Eli Boş Göndermiyoruz "

Eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte çocukların mevsim koşullarına uygun olarak hazırlanan giysi paketlerini takdim eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, önümüzdeki günlerde bu desteklerin artarak devam edeceğini ifade etti.

Beyoğlu, "Bu mağazamız kimsesizlerin, yetim ve öküzlerin, ihtiyaç sahiplerinin derdine deva oldu. Hamd olsun buraya gelen kimseyi eli boş göndermiyoruz. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde sosyal yönü çok güçlü olan bir devletimiz var. Vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.
Yorum Yazın