TİC Holding Header
  • USD 32.408
  • EUR 35.53
  • Altın 2325.597
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu: 'Varsa talebiniz hemen yerine getirelim'

Gerçekleştirdiği halk buluşmalarıyla her gün yüzlerce vatandaşla bir araya gelen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile esnaflar arasında Fatih Mahallesi'nde çarpıcı diyaloglar yaşandı.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu: 'Varsa talebiniz hemen yerine getirelim'
Beyoğlu'nun, "varsa talebiniz hemen yerine getirelim. Size yapılan yanlışı kendimize yapılmış kabul ederek gereğini yaparız " dedi.

Esnaflar ise Beyoğlu'nun her gün halkla iç içe olduğuna vurgu yaparak memnuniyetlerini dile getirdi.

Mahalle mahalle ve sokak sokak gezerek halk buluşmaları gerçekleştiren AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçenin eski ve kalabalık yerleşim yerlerinden Fatih Mahallesi'nde önce esnaf, ardında ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Fırın çalışanları ile Beyoğlu arasında dikkat çekici diyaloglar meydana geldi.

Esnafın taleplerini dinleyen Beyoğlu, "Emirlerinizi dinlemeye ve varsa bir eksiklik hemen gereğini yapmaya geldik. Siz mutlu olursanız biz ancak mutlu oluruz. Size yanlış yapan olursa biz cezasını veririz" dedi.

"HAKKI KONUŞMAK ZORUNDAYIZ, SİZ HEP YANIMIZDASINIZ"
Belediyenin sorumluluk alanına giren konularda sorunları olmadığın anlatan esnaf ,"Sizden memnunuz. Allah rızası için hakkı konuşmak zorundayız. Her zaman yanımızdasınız " ifadelerini kullanarak teşekkür etti.

"BELEDİYE SİZİN EVİNİZ"
Beyoğlu, mahallede kapısını çalarak izin istediği bir çok aileye misafir oldu. Kendisine iletilen taleplerin en kısa zamanda yerine getirilmesi için notlar alarak belediyenin ilgili birimlerine talimat veren Beyoğlu, "Belediye sizin eviniz. Biz size hizmetkarız" diyerek vatandaşları çay içmek için belediyeye davet etti.
Yorum Yazın