TİC Holding Header
  • USD 32.381
  • EUR 35.044
  • Altın 2282.879
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Atik, EUAVAKFI’nı ziyaret etti

CHP Diyarbakır İl Başkanı Abdullah Atik, kentin iş dünyasının saygın isimlerinden EUAVEKFI Başkanı Emel Uslu Atik’le bir araya geldi.
Atik, EUAVAKFI’nı ziyaret etti
İkili, 8 Mart ile ilgili mesajlarında, kadınları bir güne sığdırılan etkinliklerle değil sosyal ve iş hayatları üzerinden anlamaya çalışmak, var olan sorunlara çözüm üretmek gerektiğini bildirdi.

CHP İl Başkanı Abdullah Atik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Ankara’da EUAVAKFI’na (Emel Uslu Atik Vakfı) ziyaret gerçekleştirdi.

EUAVAKFI Başkanı Emel Uslu Atik’ten, vakfın olgunlaştırdığı “Kadının Güçlenmesi Eylem Planı” ve “Doğu İllerinde Kadının Güçlenmesi Stratejisi” yol haritası hakkında bilgi alan CHP’li Atik,8 Mart Dünya Kadınlar Günü için de mesaj verdi.

Atik, mesajında kadınların iş hayatında da sosyal hayatta da daha aktif rol almaları için çalışmalar yaptıklarını belirtti. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayan Atik, “Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanmakta olan 8 Mart; yalnızca çalışan kadınlar için değil tüm kadınlar, en çok da erkekler için bir farkındalık günü olmalıdır. Kadınlara daha çok fırsat eşitliği sağlanırsa, kent yaşamının kalitesi o kadar çok artacaktır. Üreten kadın mutludur. Bir kentte kadın mutluysa o kent mutludur, huzurludur” diye konuştu.

EUAVAKFI Başkanı Emel Uslu Atik ile gerçekleştirdiği görüşmenin de bu konu üzerine olduğunu belirten Abdullah Atik, “Canla başla çalışan kadınlar hayatın her yerinde olduklarını bir kez daha göstermişlerdir. Emel Uslu Atik, doğu bölgesinde ki kadınlar için güzel bir örnektir” ifadelerini kullandı. 8 Mart’ın önemli bir gün olduğunu söyleyen Abdullah ATİK, “Sadece bu günde değil tüm zamanlarda Sosyal ve iş hayatları üzerinden kadınları anlamaya çalışmak, var olan sorunlara çözüm üretmek gerekir” dedi.
Yorum Yazın