TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 35.003
  • Altın 2324.829
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu Zeytinburnu’nda gençlerle buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, “Yüz Yüze 100 Gün” programı çerçevesinde Zeytinburnu’nda gençlerle buluştu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu Zeytinburnu’nda gençlerle buluştu
İHA - AK Parti İstanbul İl Başkanlığının başlattığı “Yüz Yüze 100 Gün” programı büyük bir hızla devam ediyor. Bu program çerçevesinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu Zeytinburnu’nda gençlerle bir araya geldi. Zeytinburnu Millet Bahçesi’nde gerçekleşen programa çok sayıda genç katıldı. Programda gençlerin hedeflerini dinleyen Sarıeroğlu, gençlerden gelen soruları yanıtladı.

“GENÇ RUHLU BİR PARTİYİZ, FATİH’İN İSTANBUL’U FETİH ETTİĞİ YAŞA YENİ GELİYORUZ”
Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, “Zeytinburnu’nda çok güzel bir gün geçirdik. Daha önce yerel seçimlerde de Zeytinburnu’nda çalıştım. Her geldiğimde Zeytinburnu’nda çok güçlü değişimler olduğunu görüyorum. Teşkilatlarımızla ve vatandaşlarımızla buluştuk. Yeni üyeler yaptık. Engelli annelerimizle bir araya geldik. Dolu dolu İstanbul İl Teşkilatımızın bu yaz döneminde ‘Yüz yüze 100 gün’ programı kapsamında vatandaşlarımızla buluşmaya İstanbul 39 ilçesinde devam ediyoruz. Bugün ben Zeytinburnu’nda başladım. Haftaya memleketim Adana’da çalışmalarıma devam edeceğim. Ağustosun 2’nci haftasından itibaren her hafta bir ilçemizde yaz sonuna kadar olma planımız var. Genç ruhlu bir partiyiz. Henüz daha 21 yaşımıza basacağız. Fatihi İstanbul’u fethettiği yaşa henüz yeni geliyoruz” şeklinde konuştu.
Yorum Yazın