TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.98
  • Altın 2324.358
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Abana Belediyesi'nden iyilik seferberliği

Kastamonu'nun Abana ilçesinde belediyenin öncülüğünde başlatılan 'İyilik Hareketi' kapsamında her gün 400 vatandaşın iftar sofrasına sıcak yemek ulaştırılıyor.
Abana Belediyesi'nden iyilik seferberliği
Kastamonu / İrfan Salcı - Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ilçe merkezinde kurulamayan gönül sofrası, iki yıldır merkez, mahalle ve köylerde yaşayan yaşlılar, ihtiyaç sahipleri ve yemek yapamayacak olan durumdaki vatandaşların evlerinde kuruluyor.

Geleneksel hale getirilmesi hedeflenen proje ile adeta bir iyilik seferberliği başlatan Abana Belediyesi, her gün mesaiyle birlikte hazırlıklarına başladığı yemekleri paketleyerek iftar saatinden önce vatandaşlara ulaştırıyor.



Belediye Başkanı Yunus Akgül, yaptığı açıklamada, Ramazan sevincinin tüm ilçeye ulaşsın, yaşlılarımızın, yalnız yaşayan vatandaşlarımızın ve ihtiyaç sahiplerinin yüzleri gülsün diye tüm ekiple birlikte çalıştıklarını söyledi.

Gönül sofrasının yanında Ramazan paketlerinin de ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını ifade eden Akgül, “Belediyemiz ve hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle temellerini geçen yıl attığımız Gönül Sofrası Projemiz ilçe genelinde 400 vatandaşımıza iftar öncesinde sıcak yemek ulaştırıyoruz. Yine sosyal yardımlar kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine Ramazan paketi ulaştırmak için de arkadaşlarımızın çalışmaları devam ediyor. Bu iyilik hareketiyle vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Katkılarından dolayı hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Yazın