TİC Holding Header
  • USD 32.372
  • EUR 34.967
  • Altın 2323.91
  • BIST 100 8880.09
  • Ekonomi

VeChain fiyat tahmini

Kripto para piyasasının en büyük projelerinden VeChain'in fiyat tahminleri, uzun vadeli yatırımcılar için önemli veriler. Borsalarda VET simgesi ile işlem gören VeChain, 2016 yılında piyasaya sürülen en eski coin'ler içinde yer alıyor.
VeChain fiyat tahmini

*REKLAM* Tavsiye niteliği taşımamaktadır.

Nesnelerin interneti odaklı blokzinciri projesi, geniş kullanım alanına sahip olması ve şirketler tarafından tercih edilmesiyle dikkat çekiyor. VET USDT bağlantısı üzerinden güncel fiyatına erişilebilen VeChain için gelecek yılların fiyat tahminlerine erişmek mümkün.

Kripto paraların fiyat tahminlerinin yer aldığı Coin Price Forecast platformunda, VeChain fiyatı ile ilgili teknik parametrelere göre veriler yer alıyor. Platformda yer alan bilgilere göre, VeChain'in 2023 yılı içinde 0,1 dolar seviyesini görmesi beklenirken 2025 yılı içinde 0,15 dolar, 2030 yılı içinde ise 0,2 dolar seviyesi öngörülüyor. Kripto para piyasasının değişken koşulları göz önünde bulundurulduğunda, VeChain fiyatı ile ilgili kesin bir tahminde bulunmak söz konusu olmadığı için, bir yatırım tavsiyesi niteliği bulunmuyor.

VeChain Coin Geleceği 2022
Blokzinciri teknolojisi, Bitcoin ile ortaya çıkan ve gün geçtikçe kullanım alanı genişleyen bir dünya. VeChain projesi, blokzinciri teknolojisini tedarik zincirleri ile entegre eden bir proje. VET coin'in ağ içi işlemlerde kullanıldığı VeChain ağı, kripto para yatırımcıları tarafından da ilgi görüyor. Bu anlamda VeChain geleceği 2022 yılı ve ilerleyen yıllarda önemli. Fiyat tahminlerinin ve beklentilerin, analistler tarafından paylaşıldığı VeChain'de, pozitif beklentide olan analistler piyasadaki boğa dönemi ve ağ içi kullanım oranının artmasına güveniyor. Bununla birlikte, yükseliş beklentileri kesin bir tahmin içermemekte. VET coin fiyatının düşeceğini düşünen analistler, VeChain ağını kullanan firmaların ilgisinin azalması, kripto piyasasının satıcıların yoğun olduğu ayı piyasası döngüsüne girmesi varsayımına dayanıyor. Ancak piyasa koşulları hızlı değişebildiğinden, bu tahmin de bir kesinlik içermiyor.

VeChain Coin Geleceği 2023 - 2024 – 2025
Uzun vadeli kripto para yatırımlarında, VeChain coin geleceği 2023, 2024 ve ilerleyen yıllar için merak edilen bir konu. Kripto portföyünde VET coin'e yer veren ya da yer vermeyi düşünenler için, kripto paranın birkaç yıl içinde sergileyeceği performans önemli. Kripto paraların fiyatlarını, teknik analiz metotlarına göre bir algoritma ile tahmin eden Coin Price Forecast sitesinde, VeChain coin fiyat tahminleri de yer alıyor. Sitedeki tahminlere göre VeChain coin'in 2023 yılı içinde 0,1 dolar, 2024 yılı içinde 0,12 dolar, 2025 yılı içinde ise 0,15 doları görmesi bekleniyor. Kripto para piyasasının seyri, birçok farklı dinamiğe göre ilerlediği için, VET fiyatında tahminler bir yatırım tavsiyesi içermemekte.

VeChain Coin Alınır mı?
Asya merkezli bir blokzinciri projesi olan VeChain projesinin temelleri 2015 yılında atıldı. 2016 yılında piyasaya sürülen VeChain'in amacı, IoT ve blokzinciri teknolojisi ile tedarik zinciri yönetiminde kurumsal şirketlere çözüm önerileri sunmak. VeChainThor adlı bir açık blokzinciri ile hizmet veren VeChain ağında, VET ve VTHO adlı iki coin yer alıyor. Blokzinciri teknolojileri alanında ünlü bir proje olan VeChain, kurulduğu günden bu yana yatırımcılarına ciddi bir getiri oranı sağlamayı başardı. 2019 yılı içerisinde 0,005 doların altında işlem gören VeChain coin, 2021 yılının Mayıs ayında 0,25 dolar seviyesini geçmiştir. Bununla birlikte VET coin, 2022 yılı içinde 0,003 doların altını test etmiştir. Yüksek getiri sağlamasının yanında, 2022 yılı içinde negatif bir performans sergileyen VeChain, bazı yatırımcıların zarar etmesine neden olmuştur. Bu nedenle, VeChain (VET) coin konusunda her yatırımcı, kendi stratejisine göre ve temel-teknik analizine göre yatırım kararı almalıdır.

VeChain Coin Nereden Alınır?
VeChain coin satın almak için, en düşük alım satım komisyonlarını sunması ile ön plana çıkan kripto borsası Kucoin tercih edilebilir. İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük borsalarından biri olan Kucoin, her 4 yatırımcıdan 1'inin tercihi konumunda. 600'den fazla altcoin'in, 1000'in üzerinde işlem çiftinde listelendiği borsa birçok GEM coin'i de barındırıyor. Yüksek güvenlik altyapısına sahip olan kripto para borsasında, tüm finansal varlıklar sigorta fonu ile güvence altında. Masaüstü ve mobil web sitenin yanı sıra, Kucoin'de kripto alım satım işlemleri iPhone ve Android uygulaması üzerinden de yapılabiliyor.



Sponsorlu İçerik
*İçerik tanıtım yazısı olarak girilmiştir. OGÜNhaber editörlerinin bir müdahalesi bulunmamaktadır. Ekonomi kategorisinde yayınlanan bu içerik bir tavsiye niteliği taşımamaktadır.

Yorum Yazın