TİC Holding Header
  • USD 32.407
  • EUR 35.53
  • Altın 2322.291
  • BIST 100 8880.09
  • Ekonomi

LG XBOOM 360 XO3 “Doğa Modu” ile kullanıcılarına alternatif sunuyor

- Özellikle yoga, meditasyon gibi içe dönük pratikler yapan kullanıcılar, aradıkları dinginliğe XBOOM 360 yardımıyla kavuşabiliyor
AA -

İSTANBUL (AA) - LG’nin yeni taşınabilir Bluetooth hoparlörü LG XBOOM 360 XO3, partilere renk katmanın yanı sıra dingin ve doğaya yakın müzikle rahatlamak isteyenlere “Doğa Modu” ile iyi bir alternatif sağlıyor.

LG'den yapılan açıklamaya göre, 3 yollu Premium ses sitemi ile, yüksek kalitede, 360 derece gerçek ses sunan LG XBOOM 360 XO3 taşınabilir Bluetooth hoparlör, 9 ön ayara sahip 3 ortam aydınlatma modu, XBOOM uygulaması ile özelleştirilebilen 16,8 milyon farklı aydınlatma rengi ile kullanıcıların ihtiyaç duyduğu ortama kavuşmalarını sağlıyor.

Bluetooth hoparlörlerin sadece yüksek sesli müzik dinlemek ya da eğlenceli partiler yapmak için kullanıldığını düşünenleri yanıltan XBOOM 360, “Doğa Modu” ile kullanıcılara doğanın sağladığı enerjiyi sunuyor.

Hoparlörün canlandırıcı renkleri, kullanıcıların doğal nefes alma hızına göre değişerek farklı bir atmosfer yaratıyor. Özellikle yoga, meditasyon gibi içe dönük pratikler yapan kullanıcılar, aradıkları dinginliğe XBOOM 360 yardımıyla kavuşabiliyor.

Rahat, esnek ve çevre dostu özellikleriyle öne çıkan XBOOM 360 hoparlörler, güçlü, yüksek kaliteli ses ve günün her anına uygun farklı dinleme deneyimleri sunuyor.

iF Design Award ve reddot Design Award ödüllü tasarımıyla bulunduğu ortama şıklık katan XBOOM 360 XO3, 24 saatlik çalma süresi ile kesintisiz müzik sağlıyor. XBOOM 360 XO3 kullanıcıları, hoparlörün “Doğa Modu” ile güne sakin bir başlangıç yaptıktan sonra, o günkü ruh hallerine göre farklı mod ve ışık ayarlamaları yapabiliyor, dilerlerse akşam “Parti Modu” ile eğlencelerini artırabiliyor.

İpek Dome tweeter, Cam Elyaf Orta hoparlör ve neodimyum mıknatıslı 4 inçlik woofer'dan oluşan 3 taraflı premium bir ses sistemi ile XO3, ses içeriklerine ekstra güç, ayrıntı ve derinlik katıyor.

XO3, çift pasif radyatörleri sayesinde daha zengin ve daha derin bas sağlarken, yuvarlanma önleyici destekleyicileriyle kullanıcıların ses bozulmasına neden olmadan daha dinamik bas seviyelerinin keyfini çıkarmasına olanak tanıyor. Ayrıca, XO3Q'nun IP54 derecesi, toz ve su direncini garanti ederek, kullanıcıların nemli koşullardan veya su sıçramalarından kaynaklanan hasarlardan endişe etmeden her yere götürmelerine olanak tanıyor.

LG XBOOM 360 XO3 ENERGY STAR, verimli güç kullanımı sayesinde sertifikalı olmasının yanı sıra çevre üzerindeki minimum etkisi nedeniyle SGS Eko-Ürün onayına sahip bulunuyor. Çevreye duyarlı ürün, plastik şişelerden yapılmış geri dönüştürülmüş reçine içeriyor ve strafor veya vinil içermeyen ambalajlarda gönderiliyor.