TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.089
  • Altın 2301.063
  • BIST 100 8880.09
  • Ekonomi

ING Türkiye’ye, "En İyi Müşteri Deneyimi" ve "En İyi Çalışan Deneyimi" ödülü

- ING Türkiye Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Tuğçe Bora Kılıç: - "Mükemmel müşteri deneyimini stratejimizin merkezinde konumlandırıyoruz. Mutlu müşteri ve mutlu çalışan deneyimi alanındaki başarımızı gösteren bu prestijli ödülleri kazanmaktan gurur duyuyoruz"
AA -

İSTANBUL (AA) - ING Türkiye, IMI Conferences’ın düzenlediği 15. Türkiye İletişim Merkezi Ödülleri’nde 4 farklı kategoride ödüle layık görüldü.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, ING Türkiye, En İyi Çalışan Deneyimi Birincisi, En İyi Müşteri Deneyimi Birincisi, En Övgüye Değer Dijital Çözüm ve En Övgüye Değer Takım Lideri ödüllerinin sahibi oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ING Türkiye Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Tuğçe Bora Kılıç, mükemmel müşteri ve çalışan deneyimi hedefiyle ilerlediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Mükemmel müşteri deneyimini stratejimizin merkezinde konumlandırıyoruz ve müşterilerimize kişisel, ilgili, kolay ve anında hizmet sunmak için aralıksız çalışıyoruz. Hizmet seviyemizi ve kalitemizi en üst seviyede tutabilmek amacıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Müşterilerimize daha iyi bir deneyim sağlamak için dijitalleşmenin önemli bir araç olduğuna inanıyor hem müşteri iç görülerini anlamak hem de operasyon süreçleri daha verimli hale getirmek için yapay zeka ve robotik gibi yeni nesil teknolojilerden yararlanıyoruz.

Bu araçları etkin kullanabilen, müşterilerimizle en doğru iletişimi ve etkileşimi sağlayan ekiplerimiz ise başarımızın en önemli anahtarı. Mutlu müşteri ve mutlu çalışan deneyimi alanındaki başarımızı gösteren bu prestijli ödülleri kazanmaktan gurur duyuyoruz. Dijital gücümüz, esnek ve çevik yapımızla müşterilerimizin ve çalışanlarımızın hayatlarında bir adım önde olmalarını sağlamak için çalışmaya ve yenilikçi çözümler geliştirmeye devam edeceğiz."