• Ekonomi

Doğa Koleji'nde pedallar lösemili ve kanserli çocuklar için çevrildi

AA -

İSTANBUL (AA) - Bursa'da Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Belediyesi Kent Konseyi ve Doğa Koleji iş birliğiyle düzenlenen "6. Doğa için Pedal Çevir" projesi, bu yıl lösemili ve kanserli çocuklar için gerçekleştirildi.

Doğa Koleji'nden yapılan açıklamaya göre, akademik başarılarının yanı sıra sosyal sorumluluk faaliyetleri ile de öne çıkan Doğa Koleji önemli bir projeye imza attı.

Doğa Koleji Bursa Özlüce kampüsünün açılışından itibaren her yıl farklı dernek ve kurumlarla iş birliği halinde düzenlenen "Doğa için Pedal Çevir" projesi, geleneksel hale geldi. Yüzlerce bisikletlinin katıldığı proje, bisiklet kulüplerinin de desteğini aldı.

Etkinlikle lösemili ve kanserli çocuklar konusunda farkındalık sağlanması amaçlandı. Bisiklet ve doğaseverlerin geniş katılımıyla gerçekleşen proje kapsamında, Doğa Koleji Bursa Özlüce kampüsünden Uludağ Üniversitesi'ne kadar pedal çevrildi. Çok sayıda sporcu ve öğrencinin katıldığı etkinlikte, bisikletseverler Uludağ Üniversitesi'nde kahvaltı yaparak kampüse geri döndü.