TİC Holding Header
  • USD 32.389
  • EUR 35.434
  • Altın 2322.704
  • BIST 100 8880.09
  • Ekonomi

Corendon Airlines, Tour of Antalya'ya sponsorluk desteğini sürdürüyor

- Şirket, 2018 yılından bu yana düzenlenen uluslararası bisiklet yarışı Tour of Antalya organizasyondaki sponsorluk desteğini çok boyutlu olarak kurguluyor
AA -

İSTANBUL (AA) - Corendon Airlines, dünyaca ünlü bisikletçilere ev sahipliği yapacak Tour of Antalya'nın 5'inci yılında da sponsorluk desteğini sürdürüyor.

Corendon Airlines açıklamasına göre, farklı branşlarda gerçekleştirdiği sponsorluklarla spora değer katan şirket, takımların ve sporcuların başarı yolculuğunda itici güç olmaya ve spor turizmini desteklemeye devam ediyor.

Şirket, 2018 yılından bu yana düzenlenen uluslararası bisiklet yarışı Tour of Antalya organizasyondaki sponsorluk desteğini çok boyutlu olarak kurguluyor.

Corendon Airlines, Tour of Antalya yarışçılarını Corendon Turizm Grubu çatısı altındaki "Bisiklet Dostu Konaklama Tesisi" belgeli Grand Park Lara'da misafir etmeye hazırlanıyor. Etkinliğin 9 Şubat'ta ilk bölümü olan Manavgat-Antalya etabında Fraport TAV Antalya Havalimanı'nındaki alt geçidin üstüne özel olarak Corendon Airlines, Tour of Antalya için büyük hazırlıklarla yerleştirilen Corendon Airlines Boeing 737-800 uçağı, dünyaca ünlü bisikletçilerle birlikte ikonik fotoğraf karesinde yer almak için bekliyor.

Antalya'nın simgesi olan portakal meyvesinden ilham alınarak hazırlanan turuncu formayı taşıyan sporcular, "Dağların Kralı" olarak anılıyor. Corendon Airlines, "Dağların Kralı" lider formasının da sponsoru olarak desteğini sürdürüyor.

- Almanya'nın en büyük bisiklet topluluğu Antalya'ya geliyor

Sosyal sorumluluk oluşumu misyonuyla kurulan ve Almanya'da faaliyet gösteren bisiklet takımı Bike Aid bu yıl da Corendon Airlines sponsorluğunda Tour of Antalya'da yarışmak için geliyor. Bike Aid, 1.200 üyesiyle Almanya'nın en büyük bisiklet topluluğu öne çıkıyor.

Kurulduğu 2005'ten bu yana adını değiştirmeyen Bike Aid, Afrika ve dünyanın her yerinden profesyonel bisiklet sporcusu yetiştirerek bu alanda gelişim sağlamayı hedefliyor. Ekip, sosyal sorumluluğu zaferlerle destekliyor.

Yarışın son günü olan 12 Şubat'da "Yeşil bir gelecek için hep birlikte ormanlarımızı koruyalım" temasıyla gerçekleştirilecek Tour of Antalya Farkındalık Sürüşü'ne Corendon Airlines Kabin Ekibi start verecek.

Cumhuriyet Meydanı'nda kurulacak olan Tour of Antalya-Expo alanında Corendon Airlines, "Kağıt Uçak Yarışı" sürpriz hediyeleriyle bisiklet tutkunlarını ağırlayacak. ​​​​​​​