TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.985
  • Altın 2324.875
  • BIST 100 9129.19
  • Ekonomi

Borusan Holding "yılın itibarlısı" seçildi

-Borusan Holding İnsan, İletişim ve Sürdürülebilirlik Grup Başkanı Nursel Ölmez Ateş: -"2022, bizim için pek çok yeni projeyi hayata geçirdiğimiz, hedeflerimize bir adım daha yaklaştığımız bir yıl oldu"
AA -

İSTANBUL (AA) - Borusan Holding, markaları paydaşlarıyla ödüllendiren The ONE Awards’ta holdingler kategorisinde Yılın İtibarlısı ödülünü aldı.

Borusan Holding'den yapılan açıklamaya göre, marketing Türkiye adına Akademetre Research and Strategic Planning’in gerçekleştirdiği araştırmada Türkiye temsili 12 ilde toplam 1.200 kişiyle yüz yüze görüşmeler yapıldı. Bu görüşmeler sonucunda 70’in üzerinde kategoride yıl içinde itibarını en çok artıran markalar ve bu başarıya ortak olan paydaşları, 19 Ocak’ta Hilton İs­tanbul Bomonti’de düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Açıklamada törendeki konuşmasına yer verilen Borusan Holding İnsan, İletişim ve Sürdürülebilirlik Grup Başkanı Nursel Ölmez Ateş, “2023 yılına harika bir başlangıç yaptıklarını belirterek, "2022, bizim için pek çok yeni projeyi hayata geçirdiğimiz, hedeflerimize bir adım daha yaklaştığımız bir yıl oldu. Çabalarımızın karşılıksız kalmaması ve meyvelerini de aldığımızı görmek bizleri mutlu ediyor.

Tüm ekip arkadaşlarımıza, iş ortaklarımız ve ajanslarımıza emekleri için teşekkür ediyorum. Aldığımız bu ödül, eminim daha iyisini yapmamız için bizi motive edecek. Ayrıca ödül alan tüm diğer şirket ve ajansları kutluyorum.” ifadelerini kullandı.