TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.067
  • Altın 2285.263
  • BIST 100 8880.09
  • Eğitim

Balkanlar’da kongre rüzgarı

Kosova’da düzenlenecek olan ‘I. Uluslararası Balkanlarda Bilimsel Araştırmalar Kongresi’nin Bilim Kurulu seçildi. Kongrede, güncel konuların ve sorunların ele alınacağı, çözüm önerilerinin sunulacağı, fikir ve deneyimlerin paylaşılacağı bir platform oluşturularak bilimsel çalışmalar kabul edilecek.
Balkanlar’da kongre rüzgarı
İlk kez Kosova’da düzenlenecek olan ‘I. Uluslararası Balkanlarda Bilimsel Araştırmalar Kongresi’nin Bilim Kuruluna Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyeleri de seçildi.

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Radyo, TV, Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fevzi Kasap, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı ve İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ayhan Dolunay ve İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Çağdaş Öğüç, 26-29 Ekim tarihlerinde Kosova Cumhuriyeti’nin Priştine ve Kuzey Makedonya Cumhuriyeti’nin Üsküp şehirlerinde gerçekleştirilecek olan “I. Uluslararası Balkanlarda Bilimsel Araştırmalar Kongresi”  Bilim Kurulunda yer alacak.

Güncel konuları ve sorunları ele alarak çözüm önerileri sunularak fikir ve deneyimlerin paylaşılacağı bir platform oluşturmak amacıyla düzenlenen konferansta; Dil, İletişim, Edebiyat, Tarih, Dini Bilimler, Sosyoloji, Antropoloji, Psikoloji, Ekonomi, Hukuk, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi, Kamu Yönetimi, Sanat Tarihi, Arkeoloji, Coğrafya, Eğitim Bilimleri, Tarih, Felsefe, Psikoloji, Çevre Bilimi, Kentleşme Politikası, Mimarlık, Tasarım, Güzel Sanatlar gibi Sosyal Bilimler ve Eğitim alanlarında yapılan bilimsel çalışmalar kabul edilecek.
Yorum Yazın