TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.966
  • Altın 2324.243
  • BIST 100 8880.09
  • Dünya

Toplantıda dikkat çeken detay, 'Türkiye'nin terörle mücadele dosyası'

Türkiye ve ABD heyetleri arasında gerçekleşen toplantıda, masada bulunan ve üzerinde “Turkey’s Fight Against Terrorism” (Türkiye’nin terörle mücadelesi) yazan dosya dikkat çekti.
Toplantıda dikkat çeken detay, 'Türkiye'nin terörle mücadele dosyası'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray’da görüştü. 1 saat 15 dakika süren görüşmenin sona ermesinin ardından heyetler arası görüşmeye geçildi.

Heyetler arası görüşme sırasında çekilen fotoğrafta ise toplantı masasındaki bir detay göze çarptı.

Görüşme sırasında masada bulunan ve üzerinde “Turkey’s Fight Against Terrorism” (Türkiye’nin Terörle Mücadelesi) yazan dosya dikkat çekti. Dosya, görüşmede Türkiye’nin terörle mücadelesinin önemli bir gündem maddesi olacağına işaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray’daki ikili görüşmenin ardından çalışma yemeğine geçti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray'da bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Beyaz Saray’da ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melaine Trump tarafından karşılandı.

Erdoğan ve Trump daha sonra ikili görüşmeye geçti. Erdoğan ve Trump'ın ikili görüşmesi 1 saat 15 dakika sürerken iki lider çalışma yemeğine geçti.

Erdoğan ve Trump'ın basın toplantısı gerçekleştirmesi bekleniyor.
Yorum Yazın