TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Tartıştığı kadını bıçakladı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak yaralanan kadını, fabrika bekçisi kurtardı. Dehşet veren olay saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
Tartıştığı kadını bıçakladı

Olay, Sungurlu ilçesi Sungurlu-Kırıkkale karayolu üzerinde bulunan bir fabrikanın önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.D. adlı şahıs fabrika önünde park halindeki bir otomobilde E.T.A. isimli kadınla tartışmaya başladı. E.T.A.’nın araçtan inmesi üzerine M.D. de arkasından giderek cebinden çıkardığı bıçakla kadını boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Bıçak darbelerinden kendisini korumaya çalışan kadının yaşadığı korku dolu anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

FABRİKA BEKÇİSİ KADINI ÖLÜMDEN KURTARDI
Talihsiz kadının çığlıkları üzerine fabrika bekçisi kadına müdahale etti. Talihsiz kadını fabrikanın bahçesine alan bekçi, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde kalan E.T.A., olay yerine gelen sağlık ekiplerince Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. M.D. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(Serkan Şansever / İHA)