TİC Holding Header
  • USD 32.381
  • EUR 35.044
  • Altın 2282.879
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Sinsice adım adım takip ettiler, yaşlı adamın 25 bin lirasını çaldılar

İzmir’de akraba olan 3 kişi, bankadan 25 bin lira çeken yaşlı adamın paralarını kapkaç yöntemiyle alarak kaçtı. Kapkaç anları güvenlik kameralarınca kaydedilirken, 1’i kadın 3 kişi polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.
Sinsice adım adım takip ettiler, yaşlı adamın 25 bin lirasını çaldılar
Olay, Konak ilçesinde yaşandı. Yüzleri maskeli 1’i kadın 3 şüpheli, bir bankadan 25 bin TL para çeken R.E’yi yakın takibe aldı. 3 kişi, bankadan çıkan ve alışveriş yapan R.E’yi takip ederek uygun bir anı bekledi. Alışveriş yaptığı poşetleri ile uğraşan yaşlı adamın dalgınlığından yararlanan şahıslar, cebindeki 25 bin lirayı alıp kaçtı. Yaşlı adam dirense de paralarının alınmasına engel olamadı. Yaşananlar ise saniye saniye güvenlik kameralarınca kaydedildi.

POLİS ŞAHISLARI KISA SÜREDE PARALARLA YAKALADI
Olay sonrası R.E hemen durumu polise bildirdi. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinden kısa sürede 3 kişinin kimliklerini tespit etti. 3 kişi, çaldıkları paralarla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Zanlılar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanırken, paralar sahibine teslim edildi.