TİC Holding Header
  • USD 32.313
  • EUR 35.083
  • Altın 2278.028
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Sarıyer'de kadın cinayeti: Birlikte eğlendiği kadını bıçaklayarak öldürdü

Sarıyer Bahçeköy'de bir kişi, evinde birlikte eğlendikleri kadını bıçaklayarak öldürdü. Cinayetten sonra aynı mahallede bulunan bir binanın bodrum katında yakalanan şahsın eşini arayarak 'ben birini öldürdüm' dediği öğrenildi.
Sarıyer'de kadın cinayeti: Birlikte eğlendiği kadını bıçaklayarak öldürdü
İHA - Olay, dün gece saat 00.00 sıralarında Bahçeköy Merkez Mahallesi Serhatter Sokak üzerinde bulunan bir binadaki bir dairede meydana geldi. İddiaya göre, Özer Ağaoğlu (46), gece geç saatlerde Fatma Keke (53) ile alkol alıp eğlendikleri sırada ikili arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Çıkan tartışmanın büyümesiyle cinnet getiren Özer Ağaoğlu, Fatma Keke'yi birçok yerinden bıçakladı. Kadının çığlık seslerini duyan komşuların haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştiren sağlık ekipleri Fatma Keke'nin öldüğünü belirledi.

Kıskıvrak yakalandı
Sarıyer İlçe Asayiş Büro Amirliği ile Çayırbaşı Polis Merkezi Amirliği ekipleri, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Özer Ağaoğlu'nu olay yerinin 3 sokak yakınında bir binanın bodrum katında yakaladı.

Eşini arayıp haber vermiş
Mahalle sakinlerinden bir kadın, “Olayın kaçta olduğunu bilmiyoruz ama eşi geldi, eşine kendisi haber verdi. Eşine ben birini öldürdüm polislere haber ver. Eğer yaşıyorsa da sağlık ekiplerine haber ver demiş. Böyle bir şey hayatta beklemezdik” dedi.
Yorum Yazın