TİC Holding Header
  • USD 32.325
  • EUR 35.085
  • Altın 2297.968
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Müşterilerin gözü önünde alyans tablasını aldı kaçtı

Zeytinburnu’nda bir şahıs girdiği kuyumcuda, müşterilerin gözü önünde alyans tablasını alarak kaçtı. Hırsız kısa sürede yakalanırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Müşterilerin gözü önünde alyans tablasını aldı kaçtı
Olay, Zeytinburnu Telsiz Mahallesi 85. Cadde üzerinde bulunun kuyumcuda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, müşteri kılığında kuyumcuya gelen hırsız, alyans almak istediğini söyledi ve tek tek alyansları denemeye başladı. İçinde müşteri dolu olan kuyumcuda alyansları deneyen hırsız, ilk önce çevresini kontrol etti daha sonra ise çalışanın gözü önünde üstü yüzük dolu olan alyans tablasını alarak kaçtı. Yaşanan olay karşısında çalışanlar ve kuyumcudaki müşterileri hırsızını peşinden koşarak yakalamaya çalıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kuyumcunun güvenlik kamerasını inceleyen ekipler kaçan hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

YAKALANAN HIRSIZ TUTUKLANDI
Yapılan incelemelerde kuyumcunun birkaç sokak ilerisinde alyans tablasının boş olarak yere atıldığı tespit edildi. Şüphelinin girdiği evi tespit eden Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şahsı yakalamak için adrese baskın düzenledi. Yapılan baskında hırsız Ö.E. yakalanarak gözaltına alındı. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ö.E. tutuklanarak Metris Cezaevine gönderildi.

MÜŞTERİLERİN GÖZÜ ÖNÜNDE HIRSIZLIK KAMERADA
İçinde müşteri dolu olan kuyumcudan alyans tablasını çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, hırsızın müşteri kılığında geldiği ve alyansları denediği sırada alyans tablasını alarak kaçtığı ve kuyumcudakilerinde kovaladığı görülüyor.
(Caner Sönmez /İHA)