TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.148
  • Altın 2294.309
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Meksika’da tekerlekli sandalyeli hırsız yakalandı

Meksika’da engelli bir adam tekerlekli sandalyesiyle otomobil parçaları çalarken yakalandı. Yetkililer adamın yıllardır otomobil parçası hırsızlığı yaptığını açıklarken, engel durumundan dolayı kimsenin bugüne kadar kendisinden şüphelenmediğini aktardı.
Meksika’da tekerlekli sandalyeli hırsız yakalandı
Meksika’nın başkenti Mexico City’de yürüme engelli bir adam, tekerlekli sandalyesiyle otomobil parçaları çalarken yakalandı. Lüks bir aracın aynasını çalmaya çalıştığı sırada güvenlik güçleri tarafından şehir güvenlik kamerası ile yeri tespit edilen engelli adam, dakikalar içerisinde yakalandı.

Engel durumundan dolayı kimse kendisinden şüphelenmemiş
Yerel polis, engelli adamın “Sihirli Tekerlekler” takma adıyla bilinen ve uzun süredir otomobil parçası hırsızlığı yapan biri olduğunu ifade ederken, engel durumundan dolayı kimsenin kendisinden şüphelenmediğini açıkladı. Yetkililer, polis tarafından yürütülen soruşturmada elde edilen bilgiler ve güvenlik kamerası görüntüleri sayesinde tekerlekli sandalyedeki adamın suçlu olduğunu belirlediklerini ifade etti.
Adının Jorge olduğu açıklanan 49 yaşındaki engelli hırsız, hakkında yasal işlem yapılmak üzere Mexico City Vatandaş Güvenlik Bakanlığı yetkililerine teslim edildi.
Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüde, adamın aracın aynasını söktükten sonra hızla kaçmaya çalışırken tekerlekli sandalyesiyle dengesini kaybederek düştüğü görüldü.