TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.984
  • Altın 2323.963
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Makinistten tepki çeken yorum: Benim 16 leşim var

Tekirdağ'da trenle minibüsün çarpışması sonucu 6 kişinin vefat ettiği kazadan sonra TCDD makinisti, sosyal medyadan "Bendeki leş sayısı 16. 6 daha lazım iki takım daha kurmam için" diye yazdı.
Makinistten tepki çeken yorum: Benim 16 leşim var
AJANSLAR - Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, yük treninin hemzemin geçitte minibüse çarpması sonucu 6 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı kazanın ardından TCDD'de görevli olan ve İzmir'de çalıştığı öğrenilen makinist M.A.K., sosyal medyada kaza haberinin altına "Bendeki leş sayısı 16, 6 daha lazım iki takım kurmam için" diye yorum yaptı. TCDD, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Ergene ilçesine bağlı Velimeşe Mahallesi’nde, Cumartesi saat 08.00 sıralarında, Edirne’den Çerkezköy yönüne giden 13001 sefer sayılı yük treni, hemzemin geçitte Bilal Küllü'nün kullandığı 59 ADJ 755 plakalı fabrika servis minibüsüne çarptı. Trenin bir süre önünde sürüklediği minibüsteki 6 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi yaralandı.

'6 daha lazım iki takım kurmam için'

Kaza sonrası sosyal medya kullanıcıları da üzüntülerini dile getirirken, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) görevli olan ve İzmir'de çalıştığı öğrenilen M.A.K.nin yaptığı yorum ise dikkat çekti. M.A.K. yaptığı yorumda, "Bendeki leş sayısı 16, 6 daha lazım iki takım kurmam için" ifadelerine yer verdi.
Yorum Yazın