TİC Holding Header
  • USD 32.342
  • EUR 35.111
  • Altın 2241.015
  • BIST 100 8753.67
  • Asayiş

İstanbul'da dehşet anları

Cihangir’de caddede gürültü yapan bir grup, kendilerini uyaran gençlere “Siz mahallesi bekçisi misiniz?” diyerek saldırdı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavgada alkol şişeleri havada uçuşurken, 3 kişi kırık şişe parçasıyla yaralandı. Dehşet anları kameralara yansırken, polis ekipleri kavgaya karışan tarafları yakalayarak gözaltına aldı.
İstanbul'da dehşet anları
İHA - Beyoğlu Cihangir’de meydana gelen olayda, Serkan Kaya, Eren Kavuz ve Yağız Göçer arkadaşlarıyla birlikte sokak içerisinde bekledikleri sırada yanlarında gürültü yapan bir gruba uyarıda bulundu. Gürültü yapan grup ise “Siz mahallenin bekçisi misiniz?” diyerek kendilerini uyaran gençlerle tartışmaya başladı.

Uyaran gençlere kırık alkol şişesiyle saldırdı
İki taraf arasında yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Gürültü yapan grup, ellerindeki alkol şişesini kırıp karşı tarafa saldırdı. Gençler arasındaki kavgayı çevrede bulunanlar ayırmaya çalışsa da başarılı olamayınca polis ekiplerine ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerini gören kavgadaki şahıslar ara sokaklara girerek kaçmaya çalıştı.

Olayda 3 kişi yaralandı, saldırganlar yakalandı
Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise yaralılara müdahale etti. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı Serkan Kaya, Eren Kavuz ve Yağış Göçer Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan incelemelerin ardından şüpheliler polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Gürültü nedeniyle çıkan kavga kamerada
Beyoğlu’nda gürültü yapan gençleri uyardıkları için çıkan ve 3 kişinin yaralandığı kavga anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, yol kenarında bir grubun beklediği ve bir anda kavganın çıktığı, elinde bira şişesi olan şahsın saldırdığı ve daha sonra kavgaya karışanların kaçtığı görülüyor.
Yorum Yazın