TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.028
  • Altın 2324.57
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Hükümlülerin kavgası hastanede bitti

Kırklareli Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda “Tasarlayarak Öldürme” suçundan hapiste bulunan bir hükümlü ile hırsızlık suçundan yatan bir hükümlü kavga etti. Diğer hükümlülerin ayırdığı kavgada her iki tarafta yaralandı.
Hükümlülerin kavgası hastanede bitti
Olay, Kırklareli Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, “Tasarlayarak Öldürme, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçlarından hükümlü olarak yatmakta olan B.K. ile “Hırsızlık” suçundan hükümlü olarak yatmakta olan S.A. isimli kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile hırsızlık hükümlüsü S.A. ile tasarlayarak öldürme hükümlüsü B.K. koğuşta yumruk yumruğa birbirine girdi.

KAVGAYI DİĞER HÜKÜMLÜLER AYIRMAYA ÇALIŞTI
2 kişinin kavga ettiğini fark eden koğuşta bulunan diğer hükümlü ve tutukluların araya girmesi ve infaz koruma memurlarının müdahalesi ile kavga sonlandırıldı. Kavga sonucunda yaralanan şahıslar, Kırklareli Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Daha sonra tedavileri tamamlanan hükümlüler, cezaevine teslim edildi. Olayla ilgili cezaevi idaresi tarafından şahıslar hakkında adli ve idari disiplin soruşturma başlatıldı.
(Halil Dağ/İHA)