TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.148
  • Altın 2294.309
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Deprem sonrası enkaz altında kalan Ahmet Eyüp Türkaslan'ın son durumu belli oldu

 Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremden etkilenen Malatya'da Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan enkaz altında kalmıştı. Yeni Malatyaspor Başkanı Hacı Ahmet Yaman ve Yeni Malatyaspor teknik direktörü Yılmaz Vural, hayatını kaybettiği iddia edilen tecrübeli kalecinin son durumuyla ilgili SABAH Spor'a konuştu.
Deprem sonrası enkaz altında kalan Ahmet Eyüp Türkaslan'ın son durumu belli oldu
AJANSLAR - Gece 4 sularında Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

Tam 10 ilde de hissedilen depremin ardından bölgeden acı haberler gelmeye devam ediyor.

Deprem sonrası toplamda binden fazla vatandaşın hayatını kaybettiği ve binlerce kişinin de yaralandığı açıklandı.

Meydana gelen şiddetli depremlerden sonra enkaz altında kaldığı tespit edilen Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'dan üzen bir haber geldi.

Yeni Malatyaspor, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın enkaz altında kaldığını duyurdu ve 'Dualarımız seninle' mesajını paylaştı.

BAŞKAN SABAH SPOR'A KONUŞTU
Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman, deneyimli kalecinin vefat ettiğine yönelik iddialara da açıklık getirdi. Yaman, konuyla alakalı SABAH Spor'a konuştu ve şu sözleri söyledi...

"ÖLÜM HABERLERİ GERÇEĞİ YANSITMIYOR"
"Ahmet Eyüp Türkaslan'ın öldüğüne dair haberler gerçeği yansıtmıyor. Kurtarma çalışmaları sürerken yeni bir deprem daha oldu. Bu yüzden ekipler geri çekildi. İnşallah iyi haberlerini alacağız."

YILMAZ VURAL: PERİŞAN HALDEYİM
Yeni Malatyaspor teknik direktörü Yılmaz Vural ise SABAH Spor'a yaptığı açıklamada, "Rize maçı sonrası takıma 2 gün izin vermiştim. Oyuncuların birçoğu Malatya'da değildi. Bir tek ikinci kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan oradaydı. Eşini kurtarmışlar, henüz Ahmet'ten haber alınamıyor. Perişan haldeyim. Ben de Malatya'ya gitmek için uğraşıyorum" dedi.

Yeni Malatyaspor eski başkanı Adil Gevrek: "İlk gelen haberler maalesef Ahmet'in vefat ettiği yönündeydi ama son gelen bilgi de arama çalışmalarının devam ettiği yönünde. İnşallah hepimizin istediği olur ve kurtulur. Fakat henüz ulaşılamadı Ahmet'e. Dualarımız Ahmet'le..."

Adil Gevrek
"Türk futboluna gelen nadir isimlerden biri. Malatya'da durum çok kötü, çok yoğun kar yağıyor. Allah yardımcımız olsun."

Deneyimli kalecinin eşinin enkaz altından çıkarıldığı fakat kendisine henüz ulaşılamadığı ifade edilyor.
Yorum Yazın